x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Efectiv redus

Efectiv redus

16 Iun 2004   •   00:00

Mijlocasul Paul Scholes este incert pentru partida pe care Anglia o va disputa maine, la Coimbra, impotriva echipei nationale a Elvetiei.

IONUT PADURARU

In aceeasi situatie se afla si Nicky Butt.
ENTORSA. Scholes, unul dintre componentii de baza ai reprezentativei Albionului, a suferit o entorsa la glezna in partida cu Franta. Mijlocasul lui Manchester United a fost nevoit sa faca o pauza de doua zile, neputand participa la antrenamentele din ultimele zile. "Miercuri, vom vedea daca Scholes va putea juca cu Elvetia", a spus selectionerul Angliei, Sven Goran Eriksson. In aceeasi partida s-a accidentat destul de grav, la clavicula, si francezul Claude Makelele, devenit si el indisponibil.

LA SPITAL. Incert pentru meciul cu Elvetia este si Nicky Butt, care s-a accidentat la genunchiul drept in timpul antrenamentului de luni. Rezerva in partida cu Franta, Butt a fost transportat de urgenta la spital, unde a fost supus unei investigatii de rezonanta magnetica.

REVENIRE. In schimb, Eriksson va putea conta pe serviciile fundasului John Terry, refacut dupa accidentarea suferita inaintea partidei cu Franta. Tehnicianul nu stie insa daca il va folosi ca titular pe Terry, fiind multumit de prestatia inlocuitorului sau din meciul impotriva "cocosilor", Ledley King.

PRGORAMUL MECIURILOR

GRECIA-SPANI

Invingatoare in partidele inaugurale, Spania si Grecia se vor intalni intr-un meci care poate decide prima echipa calificata. Spaniolii, care vor incepe cu Valeron, eroul meciului cu Rusia, tintesc si revansa, dupa infrangerea suferita in fata grecilor, pe teren propriu, din preliminarii. Rehhagel va putea miza si pe serviciile coordonatorului de joc Tsartas si libero-ului Dabizas.

GRECIA: Nikopolidis - Seitaridis, Dabizas, Dellas, Venetidis - Giannakopoulos, Karagounis, Tsartas, Zagorakis - Vryzas, Haristeas. Antrenor: Otto Rehhagel

SPANIA: Cassilas - Puyol, Marchena, Helguera, Raul Bravo - Etxeberria, Baraja, Valeron, Vicente - Raul, Morientes. Antrenor: Inaki Saez

RUSIA-PORTUGALIA

Este ultima sansa a portughezilor de a salva startul ratat la acest turneu final. Scolari ezita in privinta liniei ofensive, acolo unde golgeterul Pauleta n-a dat satisfactie in meciul cu Grecia. Atacantul lui Tottenham, Helder Postiga, a declarat ca spera sa prinda un loc de titular in fata Rusiei, de la care absenteaza Saronov, suspendat.

RUSIA: Ovcinikov - Evseev, Smertin, Sennikov, Anyukov - Izmailov, Aleinicev, Loskov, Karjaka - Sicev, Bulikin. Antrenor: Georgi Yartev

PORTUGALIA: Ricardo - Paulo Ferreira, Rui Jorge, Couto, Andrade - Figo, Petit, Costinha, Rui Costa - Simao Sabrosa, Pauleta. Antrenor: Luiz Felipe Scolari.
×
Subiecte în articol: sport