x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Egal fara sare si piper

Egal fara sare si piper

23 Apr 2004   •   00:00

FC Porto si Deportivo La Coruna au amanat deznodamantul calificarii pentru partida retur de pe „El Riazor".

Miercuri seara, in prima mansa a semifinalelor, cele doua formatii iberice au lasat spectacolul acasa si au remizat, 0-0, la capatul unui meci lipsit de stralucire.

URAT. Cotidianul Marca scrie ca Deportivo a obtinut un punct valoros la Porto, dar ca partida de pe „Do Dragao" a lasat de dorit. „Antrenorii Javier Irureta si Jose Mourinho au facut partiturile intr-un meci urat, in care daca ar fi existat echipe italiene, ar fi existat si critici furibunde. Nu se poate juca mai rau in fata unui adversar si mai rau, iar rezultatul nu este nici foarte bun, dar nici rau", scrie cotidianul madrilen, care considera ca Irureta a gresit pentru ca nu a folosit aceeasi tactica din meciul cu AC Milan.

EROARE. De partea cealalta, cotidianul Record mentioneaza ca toate cluburile portugheze au avut de suferit atunci cand au fost conduse de medicul stomatolog Markus Merk. Lusitanii s-au plans ca arbitrul german nu le-a acordat penalty dupa un atac asupra lui Marco Ferreira. Greseala flagranta a centralului a fost insa alta. In minutul 87, Merk l-a eliminat total gratuit pe jucatorul lui Depor, portughezul Jorge Andrade, dupa ce acesta l-a lovit amical pe conationalul sau Deco.

Delia Gomoescu


Semifinale, mansa tur

AS Monaco - Chelsea 3-1
Prso (’17), Morientes (’78), Nonda (’83) / Crespo (’22)

FC Porto - La Coruna 0-0
Partidele retur vor avea loc pe 4-5 mai.


„A fost doar o gluma"

Clubul spaniol intentioneaza sa faca apel la UEFA pentru ca Andrade sa nu fie suspendat. „A fost doar o gluma. Arbitrul nu a stiut ca Deco este prietenul meu si a interpretat gresit. Pentru el este important doar regulamentul si nu a vazut ca l-am lovit pe Deco razand", a spus Andrade. La randul sau, jucatorul lui Porto a recunoscut la finalul meciului ca adversarul sau nu a intentionat sa-l atace: „Sunt prieten cu Andrade si nu am interpetat gestul sau ca fiind unul agresiv. Arbitrul a gresit de mai multe ori in meciul asta".

×
Subiecte în articol: sport