x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Egalul care nu convine nimanui

Egalul care nu convine nimanui

15 Apr 2004   •   00:00

Stare de necesitate la FC Brasov, liniste aparenta pentru Farul. Cam asta era atmosfera inaintea partidei de la Constanta.

Inainte de toate, tehnicianul brasovean, Razvan Lucescu, incepea sa fie convins ca a mostenit si ghinionul providential al tatalui sau. Dincolo, Ion Marin traieste cu demisia in fata ochilor etapa de etapa, insa boss-ul Bosanceanu a uitat de fiecare data sa semneze.

START RATAT. Numai ca debutul meciului a zambit oaspetilor, atunci cand Stere s-a interpus fericit pe traiectoria unui balon sutat aiurea de Surdu si l-a pacalit pe Curca. A urmat un joc incalcit, cu aparare la sacrificiu a brasovenilor si incercari firave de revenire la viata a Farului, punctate doar de jumatati de ocazii marca Baltoi sau Barbu.

REVIRIMENT. Farul incepe mai decis partea secunda si Lungu ii mai prelungeste agonia lui Ion Marin si egaleaza in urma unui corner. Din acest moment, jocul s-a inchis total, nimeni nemairiscand. Pe final, Brasovul putea da lovitura, insa Buga, scapat singur cu Curca, a sutat peste poarta. In concluzie, partida s-a incheiat cu un rezultat de egalitate, care nu avantajeaza nici una dintre echipe, afundate amandoua in subsolul clasamentului.

×
Subiecte în articol: sport