x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport El Clasico Real - Barcelona / Pur si simplu Ronaldinho

El Clasico Real - Barcelona / Pur si simplu Ronaldinho

21 Noi 2005   •   00:00
El Clasico Real  -  Barcelona / Pur si simplu Ronaldinho

"Extraterestrii" au invadat galaxia Real. Barcelona si-a umilit rivala dintotdeauna castigand cu 3-0 chiar pe "Santiago Bernabeu". Catalanii au reusit un meci cu adevarat mare, dar deasupra tuturor s-a aflat zeul Ronaldinho. Alaturi de minunile pe care le-a facut pe teren, brazilianul a mai implinit un miracol: i-a obligat pe suporterii madrileni sa-l aplaude la scena deschisa.

UNIC. "Este greu de explicat in cuvinte. Nu voi uita niciodata aceste momente. Sunt foarte multumit, pentru ca eu cred ca exista putini jucatori care au trait astfel de meciuri de-a lungul carierei lor. Pentru mine a fost o noapte perfecta si mai ales a fost magnific sa simt afectiunea suporterilor madrileni", a spus brazilianul. "Un jucator de la Barcelona a fost aplaudat la Madrid. Ronaldinho face miracole. El nu este doar un mare fotbalist. Este cel mai mare", scrie Mundo Deportivo.

MAGICIANUL. De altfel, presa spaniola de ieri n-a avut ochi decat pentru jucatorul Barcelonei. "Brazilianul a demonstrat ca imaginatia nu are limite, iar ceea ce a aratat are un singur nume: fenomen. Dumnezeu l-a atins pe Ronaldinho cu bagheta magica, iar el ii multumeste de fiecare data cand marcheaza un gol. Si ieri au fost doua...", apreciaza cotidianul catalan Sport. La randul sau, antrenorul Frank Rijkaard a reusit sa exprime intr-o singura fraza jocul "Balonului de Aur 2005": "Ceea ce a facut Ronaldinho in repriza a doua a fost pur si simplu minunat, pentru bucuria fotbalului".

×
Subiecte în articol: sport