x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Este Sabău alesul?

Este Sabău alesul?

de Mihai Igirosanu    |    29 Iun 2009   •   00:00
Este Sabău alesul?
Sursa foto: David Moldovan/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Deşi intenţiona să se retragă din fotbal, Ioan Ovidiu Sabău s-a răzgândit în acest week-end şi pare să fi acceptat oferta celor de la FC Timişoara. Totuşi, mutarea nu este încă oficială, iar în cazul în care acest lucru se va întâmpla, Sabău va semna un contract pe doi ani.



Înainte de a opta pentru varianta Sabău, patronul Timişoarei, Marian Iancu, a negociat, pe rând, cu Dorinel Munteanu, care nu a fost dorit sub nici o formă de suporteri, dar şi cu belgianul Jacky Mathijssen, cel care, conform lui Iancu, nu a acceptat clauzele de performanţă. Conform informaţiilor neoficiale, Sabău ar fi acceptat foarte repede oferta boss-ului bănăţenilor şi ar urma să semneze astăzi sau mâine contractul pe doi ani. Singurul obiectiv al "Moţului" va fi acela de a câştiga titlul în sezonul următor.

IANCU NEAGĂ MUTAREA
În ciuda informaţiilor, patronul Iancu a negat, ieri la prânz, iminenta numire a lui Neluţu Sabău: "În acest moment, vă pot spune un singur lucru clar: Sabău nu este antrenorul Timişoarei! Avem două variante de antrenori români, dar şi una din străinătate. Timpul e scurt, însă vreau să luăm cea mai bună decizie posibilă pentru viitorul echipei".

Iancu a dezvăluit şi motivele pentru care a sistat discuţiile cu Dorinel Munteanu şi cu belgianul Mathijssen: "Antrenorii străini nu pot garanta cunoaşterea echipei în patru săptămâni, răstimpul care ne desparte de primul meci din preliminariile Champions League. Din acest motiv nu au avansat tratativele cu Lothar Matthaus şi Jacky Mathijssen. Pe de altă parte, reacţia negativă a suporterilor m-a făcut să opresc negocierile cu Dorinel Munteanu. Obiectivul de Cupe Europene îi sperie pe antrenori". Altfel, împrumutaţi la Buzău în returul trecut, Mansour, Bonfim, Poparadu şi Chiţu vor reveni în lotul Timişoarei.

×
Subiecte în articol: sport