x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Eugen Trică a rămas fără antrenor

Eugen Trică a rămas fără antrenor

14 Apr 2009   •   00:00

Temuri Ketsbaia a demisionat din funcţia de antrenor al echipei de fotbal Anorthosis Famagusta, la care evoluează atacantul român Eugen Trică, a anunţat conducerea clubului cipriot.

Anul trecut, Anorthosis a devenit primul club cipriot care a reuşit să se califice în grupele Ligii Campionilor, sub comanda lui Ketsbaia, însă pe plan intern campioana en titre a dezamăgit, ratând ambele obiective din acest sezon, cupa şi un nou titlul naţional.

Ketsbaia a luat această decizie 'în interesul lui Anorthosis', dar împotriva avizului Consiliului de administraţie, se arată într-un comunicat al clubului, care îşi exprimă regretul că antrenorul care a scris 'cea mai strălucitoare pagină' din istoria de 98 de ani a acestei grupări renunţă la funcţia sa.

În vârstă de 41 de ani, Temuri Ketsbaia, născut în Georgia dar care deţine cetăţenie cipriotă, a evoluat ca jucător pentru Anorthosis, între 1992 şi 1994, înainte de a pleca la AEK Atena, iar apoi în Anglia, la Newcastle. El a mai jucat, de asemenea, la Wolverhampton şi Dundee United, revenind la Anorthosis în 2002. Conducătorii clubului cipriot nu au anunţat deocamdată numele succesorului lui Ketsbaia.
Agerpres

×
Subiecte în articol: sport