x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Eugenie Bouchard, despre Maria Șarapova: O trișoare care nu ar trebui să mai fie lăsată să joace tenis

Eugenie Bouchard, despre Maria Șarapova: O trișoare care nu ar trebui să mai fie lăsată să joace tenis

27 Apr 2017   •   12:08
Eugenie Bouchard, despre Maria Șarapova: O trișoare care nu ar trebui să mai fie lăsată să joace tenis

Canadianca Eugenie Bouchard este ultima jucătoare de tenis din circuitul WTA care şi-a manifestat nemulţumirea faţă de revenirea în competiţie a rusoaicei Maria Şarapova, după expirarea suspendării pentru dopaj, scrie Agerpres.

"Nu cred că este corect. E o trişoare", a declarat Bouchard într-un interviu prezentat pe canalul YouTube al grupului turc de radio televiziune TRT World, cu sediul la Istanbul.

"Nu cred că ar trebui să se permită unei trişoare să practice din nou un sport, indiferent care ar fi acesta. Este incorect faţă de ceilalţi jucători care fac lucrurile în mod corect. Cred că WTA transmite un mesaj greşit copiilor: trişaţi şi veţi fi reprimiţi cu braţele deschise", a adăugat reprezentanta "frunzei de arţar", finalistă la Wimbledon în 2014.

Şarapova şi-a încheiat miercuri suspendarea de 15 luni pentru dopaj cu meldonium, reuşind în aceeaşi zi să o învingă pe italianca Roberta Vinci în primul tur al turneului WTA de la Stuttgart (Germania), la care participă în baza unei invitaţii primite din partea organizatorilor.

Rusoaica a fost, de asemenea, invitată să ia parte la turneele de la Madrid şi Roma, iar luna viitoare aşteaptă o decizie din partea organizatorilor turneului de Mare Şlem de la Roland Garros.

×
Subiecte în articol: eugenie bouchard tenis maria sarapova