x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport EUROFLASH - 17 iunie 2004

EUROFLASH - 17 iunie 2004

17 Iun 2004   •   00:00
INCIDENTE. 32 de englezi si un olandez au fost retinuti in urma incidentelor provocate de suporterii selectionatei Angliei, in noaptea de marti spre miercuri, la Albufeira, localitate din sudul Portugaliei. Persoanele retinute fac parte dintr-un grup de 200 de suporteri, conform declaratiilor capitanului jandarmeriei din Faro. Incidentele au inceput in jurul orei locale 2:00, dupa ce sustinatorii lui Beckham si compania au aruncat cu scaunele intr-un bar. In momentul interventiei fortelor de ordine, fanii au aruncat cu sticle asupra lor. Cu o seara inainte, alti 14 suporteri fusesera arestati tot pentru scandaluri repetate.

CROATIA. Premierul Croatiei, Ivo Sanader, a apreciat ca o victorie in fata selectionatei Frantei ar fi o misiune imposibila pentru echipa tarii sale, deoarece aceasta nu dispune de un Zinedine Zidane (foto). "Daca am gasi un Zidane croat, atunci as spune ca vom castiga, insa pentru ca nu avem un "Zizou" nu sunt prea optimist", a declarat seful Guvernului croat, care a mentionat: "In acest sport totul este posibil, chiar si intr-o misiune imposibila cum este meciul cu Franta". Sanader a apreciat ca un scor de "0-0 sau 1-1 ar fi foarte corect" in aceasta intalnire.

RUSIA. Mijlocasul Aleksandr Mostovoi s-a declarat mai mult decat surprins de decizia selectionerului Rusiei, Gheorghi Iartev, de a-l exclude din lot, dupa criticile formulate de fotbalist in urma partidei cu Spania, scor 0-1. "A fost o surpriza, de fapt acesta nu este cuvantul corect. Si toate acestea pentru ce?", a afirmat Mostovoi.

×
Subiecte în articol: sport