x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Europa League: Răzbunare pentru Luce

Europa League: Răzbunare pentru Luce

de Delia Gomoescu    |    11 Mar 2010   •   00:00
Europa League: Răzbunare pentru Luce
Sursa foto: /Reuters

Juventus întâlneşte în această seară pe Fulham, echipa engleză care a trimis-o acasă pe deţinătoarea trofeului, Şahtior Doneţk, formaţia lui Mircea Lucescu.



Italienii de la Juventus pot să-l răzbune pe Mircea Lucescu. "Bianconerii" se bat diseară, în optimile Europa League, cu Fulham, echipa care a trecut în faza precedentă de Şahtior Doneţk. Tehnicianul torinezilor, Alberto Zaccheroni, are însă ceva probleme cu efectivul. Buffon, Amauri şi Chiellini sunt accidentaţi, iar Marchisio şi Caceres, încă incerţi.

Antrenorul italian şi-a făcut însă o idee clară despre adversara din această seară, aflată la prima sa participare în cupele europene: "Tot respectul pentru Fulham. E o echipă dificilă, cu jucători capabili să fructifice orice ocazie de gol pe parcursul unui meci. O echipă compactă, care ştie să se apere foarte bine". În ceea ce-i priveşte pe englezi, nici ei nu au lotul complet. Formaţia pregătită de Roy Hodgson nu va fi îndrumată din teren de căpitanul Danny Murphy, suspendat după eliminarea din returul cu ucrainenii.

×
Subiecte în articol: sport