x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Europa League: Steaua dă suporterilor banii înapoi

Europa League: Steaua dă suporterilor banii înapoi

de Ovidiu Ciutescu    |    14 Aug 2009   •   00:00
Europa League: Steaua dă suporterilor banii înapoi

Obligaţi de către Comisia de Disciplină a UEFA să disputre urmîtoarele trei meciuri internaţionale depe teren propriu cu porţile închise, Steaua se vede nevoită să ia o serie de măsuri fără precedent în Ghencea. În primul rând, îşi cere scuze la suporteri, lucru în premieră pentru gruparea patronată de Gigi Becali!



"Întreg clubul FC Steaua le cerem scuze fanilor noştri adevăraţi, celor care sînt de bună-credinţă şi care sînt, astfel, pedepsiţi şi ei de decizia de miercuri a Comisiei de Disciplină. Ne pare rău că fanii noştri devotaţi echipei nu ne vor putea fi alături, mai ales că e un meci important, în faţa unei trupe bune din campionat", a declarat joi Valeriu Argăseală. Pentru că nu a anticipat astfel de probleme, după meciul cu Ujpest, Steaua a pus în vânzare online bilete pentru meciul din această etapă de cupă europeană. Nu mai puţin de 1000 de suporteri au apucat să-şi achiziţioneze bilet pentru turul cu St.Patrick's. Astfel, Stzeaua s-a văzut obligată să returneze banii înacasaţi.

Chiar dacă nu se află petru prima dată în ipostaza de a juca fără suporteri în campionat, Steaua pare croită pe ideea de a face pace cu adevărat cu suporterii. Astfel, deşi din vina lor evoluează cu porţile închise, echipa pregătită de Bergodi realizează o premieră în România: o "despăgubire" pentru abonaţii din campionat: la primul meci cu porţile deschise din Europa League, aceştia vor avea un discount de 50%.   În această situaţie se află nu mai puţin de 4.000 de suporteri!

Dubla cu St. Patrick's, transmisă pe  Digisport


Cele două meciuri ale roş-albaştrilor contra irlandezilor de la St. Patrick's din cadrul play-off-ului Europa League vor putea fi vizionate pe Digisport. Meciul tur va avea loc în Ghencea, joi, 20 august, de la ora 20:30, în vreme ce returul se va disputa la Bucureşti, pe 27 august, de la ora 21:45. Digisport ar mai putea televiza şi meciul tur dintre CFR şi Sarajevo, iar returul ar putea fi transmis de către Antena 1.



×
Subiecte în articol: sport