x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport EXCLUSIV / Ioan Gavrilescu: Ne-am cam luat gândul de la Neagu şi Horvath

EXCLUSIV / Ioan Gavrilescu: Ne-am cam luat gândul de la Neagu şi Horvath

de Ovidiu Ciutescu    |    26 Ian 2009   •   00:00
EXCLUSIV / Ioan Gavrilescu: Ne-am cam luat gândul de la Neagu şi Horvath

Colaborarea dintre cluburile fanion ale handbalului feminin românesc, Oltchim Rm. Vâlcea şi Rulmentul Braşov, a luat sfârşit înainte de a începe. "Vrem una sau două jucătoare de la Braşov", a spus acum o lună Ioan Gavrilescu - preşedintele Oltchim. "Domnul Florescu este un mare patriot şi va ajuta Oltchim cu jucătoare pentru Liga Campionilor" - susţinea şi directorul Rulmentului, Bogdan Hordoroagă. Într-un final, dorinţa vâlcenilor şi patriotismul ardelenilor s-au dovedit două idei care se bat cap în cap!



SOLUŢII. În dimineaţa aceasta, reprezentanţii Oltchim l-au aşteptat pe Doru Florescu, patronul Rulmentul, să vină la masa negocierilor pentru transferul jucătoarelor Lidija Horvath şi Cristina Neagu la Rm. Vâlcea. Cele două mutări urmau să se efectueze pentru a ajuta echipa campioană să câştige Champions League. "Nu ne-am întâlnit nici astăzi. Nu ştiu ce să vă mai spun. Am senzaţia că cei de la Braşov ne duc cu preşul. Cred că totul a fost doar un foc de paie. Ei l-au aprins, noi l-am întreţinut. Florescu mi-a zis că până miercuri îmi dă răspunsul", a declarat pentru jurnalul.ro Ioan Gavrilescu, şeful grupării vâlcene. Conform acestuia, Oltchim nu a stat cu mâinile în sân "şi am tatonat nişte jucătoare. În această seară ştiu dacă se va concretiza ceva". Este vorba de un inter dreapta care urmează să vină de la o echipă din spaţiul ex-sovietic.

NU PLEACĂ NIMENI. De la gruparea de sub Tâmpa, lucrurile priviind transferul par să stea sub o altă lupă. "Nu este adevărat că ar pleca cineva, cu atât mai mult la Vâlcea. Domnul Florescu nu mi-a spus niciodată aşa ceva şi, dacă dânsul nu a zis nimic până acum, înseamnă că nu este adevărată această posibilă negociere" - spune pentru jurnalul.ro Herbert Muller, antrenorul vicecampioanei. Conform acestuia "nici cele două jucătoare nu doresc să evolueze la Oltchim. Eu îmi doresc ca ei să câştige Liga, dar să o facă cu jucătoarele lor". Cristina Neagu, una dintre vedetele Rulmentul, dorită de Oltchim, s-a accidentat în meciul de campionat cu Hidroconcas Buzău, şi este indisponibilă toată săptămâna. "Şi-a sclintit piciorul drept şi nu se poate antrena. La meciul programat pe 2 februarie, cu echipa din Baia Mare, o să fie prezentă în teren", a mai precizat Muller.

×
Subiecte în articol: sport