x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Campionul David Popovici, în prima zi de facultate: Sunt dovada că societatea românească investește în tineri și că își dorește să-i vadă în țară

Campionul David Popovici, în prima zi de facultate: Sunt dovada că societatea românească investește în tineri și că își dorește să-i vadă în țară

de Redacția Jurnalul    |    02 Oct 2023   •   21:54
Campionul David Popovici, în prima zi de facultate: Sunt dovada că societatea românească investește în tineri și că își dorește să-i vadă în țară
Sursa foto: Facebook David Popovici

Dublul campion mondial la înot David Popovici a participat la ceremonia de deschidere a noului an universitar, la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, acolo unde a ales să studieze.

Potrivit Antena 3 CNN, după ce a obținut o bursă de excelență internațională, campionul mondial David Popovici a ales să-și continue studiile în țară, la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, din cadrul Universității din București.

Sportivul a fost prezent la festivitatea de deschidere a noului an universitar, unde a rostit câteva cuvinte.

"Sunt o dovadă că societatea românească investește în tineri și că își dorește să-i vadă în țară. De asemenea, societatea își dorește să performăm și să facem lucruri bune în țară", a spus David Popovici, la deschiderea anului universitar.

David Popovici a spus că a ales această facultate pentru că se simte atras de domeniul psihologiei.

"Am ales Facultatea de Psihologie și Științele Educației (FPSE) a Universității din București pentru că simt că am o înclinație spre acest domeniu și pentru că știu că cel mai bun mediu de formare este cel în care ai familia și prietenii aproape", a spus sportivul.

Evenimentul a avut loc în Campusul Universității din București, aflat în Panduri.

”La ceremonia de deschidere a noului an universitar au participat rectorul Universității din București, prof. univ. dr. Marian Preda, președintele Senatului UB, conf. univ. dr. Claudiu-Paul Buglea, prorectorul UB prof. univ. dr. Lucian Ciolan, președintele Consiliului de Orientare și Analiză Strategică al UB, prof. univ. dr. Romiță Iucu, precum și decanul Facultății de Psihologie și Științele Educației a UB, prof. univ. dr. Florin Emilian Verza.

De asemenea, la ceremonie au luat cuvântul și reprezentanți ai programelor de studiu oferite de FPSE, reprezentanți ai Asociației Studenților la Psihologie și Științele Educației, precum și David Popovici, unul dintre olimpicii care au ales UB”, a fost mesajul postat pe Facebook de Universitatea din București. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

David Popovici

×
Subiecte în articol: David Popovici student