x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Ciolacu: Ivan Patzaichin a fost un adevărat patriot, un model pentru noi toți

Ciolacu: Ivan Patzaichin a fost un adevărat patriot, un model pentru noi toți

05 Sep 2021   •   11:29
Ciolacu: Ivan Patzaichin a fost un adevărat patriot, un model pentru noi toți

Președintele PSD Marcel Ciolacu spune că Ivan Patzaichin, care a murit duminică, a fost un adevărat patriot și „un model pentru noi toți”.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a scris duminică pe Facebook, spunând că „s-a stins unul dintre cei mai mari campioni pe care i-a avut țara noastră”.

„Ivan Patzaichin a fost un adevărat patriot, cu o inimă mare cât România! Ivan Patzaichin a fost un model pentru noi toți și va rămâne un model pentru generațiile viitoare! Drum lin, Ivan Patzaichin!”, a fost mesajul președintelui PSD.

Decesul marelui sportiv a fost anunțat duminică dimineața de Comitetul Olimpic și Sportiv Român: „E legendă... un CampiOM s-a transformat în stea. Ivan Patzaichin a plecat dintre noi”.

„Povestea sa e povestea succesului, a bunului simț și al caracterului. E povestea unui fiu al Deltei care a dat înapoi înzecit și a inspirat oamenii să trăiască frumos. Dincolo de medaliile strălucitoare, 7 olimpice (4 de aur), cele 21 mondiale (9 de aur), a fost un OM dăruit și generos. Drum lin, Ivan! Veșnic în inimile noastre! Condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl ierte și să odihnească!”, a scris COSR pe pagina de Facebook.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ivan patzaichin