x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Fiul lui Ion Țiriac o apostrofează pe Serena Williams după ce aceasta a atacat-o pe Simona Halep: "Sunt steroizi și suplimente interzise"

Fiul lui Ion Țiriac o apostrofează pe Serena Williams după ce aceasta a atacat-o pe Simona Halep: "Sunt steroizi și suplimente interzise"

de Redacția Jurnalul    |    14 Sep 2023   •   17:45
Fiul lui Ion Țiriac o apostrofează pe Serena Williams după ce aceasta a atacat-o pe Simona Halep: "Sunt steroizi și suplimente interzise"
Sursa foto: hepta

Fiul lui Ion Țiriac o apostrofează pe Serena Williams după ce aceasta a atacat-o pe Simona Halep.

Ion Ion Țiriac a avut o replică dură pentru Serena Williams și i-a amintit că a avut scutire pentru a folosi substanțe dopante, după ce jucătoarea a început să o atace pe Simona Halep.

Tenismena americană a fost extrem de vehemeantă la adresa româncei, după ce aceasta a fost suspendată pe o perioadă de 4 ani. Ea a  postat un mesaj în care a făcut referire la finala turneului de la Wimbledon, din 2019, când Simona Halep a cucerit trofeul.

"8 este o cifră mai bună", a scris Serena Williams, pe Twitter.

Și soțul sportivei din Statele Unite a avut un comentariu ironic. El a postat o fotografie în lojă, în timp ce poartă un tricou pe care scrie D.A.R.E, un acronim pentru educație privind rezistența la abuzul de droguri.

În apărarea Simonei au fost mai mulți, printre care și fiul lui Ion Țiriac. El a publicat fișa medicală a Serenei Williams, din care reiese că americanca a folosit substanțe interzise, pentru care a primit derogare din partea WADA.

Informațiile au fost dezvăluite prima dată în 2016, la Jocurile Olimpice de la Rio, atunci când hackerii ruși au spart bazele de date ale Agenției Mondiale Anti-Doping.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×