x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Fotbalistul german Jerome Boateng, condamnat pentru rănile produse fostei iubite

Fotbalistul german Jerome Boateng, condamnat pentru rănile produse fostei iubite

10 Sep 2021   •   09:40
Fotbalistul german Jerome Boateng, condamnat pentru rănile produse fostei iubite

Jerome Boateng va trebui să o despăgubească pe fosta parteneră (şi mama fiicelor sale), Sherin Senler, cu 1,8 milioane de euro. Sentinţa a fost stabilită la finalul procesului în care a fost acuzat de violenţă domestică.

Totul a început în 2018, când, în vacanţă în Maldive împreună cu partenera sa şi de câţiva prieteni, fostul fundaş al Bayern (2011-2021, în prezent la Olympique Lyon), în timpul unui joc de cărţi, şi-a pierdut capul şi a tăbărât pe iubita lui.

În timpul jocului, Senler l-ar fi acuzat pe Boateng că trişează, provocând furia fostului stoper al naţionalei Germaniei. Situaţia a degenerat.

Potrivit femeii, jucătorul a împins-o pe femeie, înainte să o lovească cu pumnul în spate, aruncând-o într-un felinar de sticlă şi scuipând-o.

Boateng risca 5 ani de închisoare. La procesul de joi, Boateng a fost audiat de judecător. Potrivit versiunii sale, cearta, deşi violentă, a provocat o rană accidentală.

Cu toate acestea, martorii nu i-au confirmat reconstrucţia, motiv pentru care judecătorul a decis să-l pedepsească pe Boateng cu plata unei amenzi care înseamnă 60 de zile cu salariul său net din momentul incidentului (30 de mii de euro pe zi).

Acuzarea, pe lângă amendă, a cerut condamnarea lui Boateng (76 de selecţii şi un gol la naţionala Germaniei) la 1 an şi 6 luni cu o pedeapsă cu suspendare. Judecătorul s-a limitat însă la amendă, definind fiicele cuplului adevăratele victime ale incidentului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: jerome boateng