x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Francesco Totti împlineşte 40 de ani. Sportivii lumii îl felicită pe celebrul fotbalist

Francesco Totti împlineşte 40 de ani. Sportivii lumii îl felicită pe celebrul fotbalist

27 Sep 2016   •   13:57
Francesco Totti împlineşte 40 de ani. Sportivii lumii îl felicită pe celebrul fotbalist

Celebrul atlet jamaican Usain Bolt s-a numărat printre personalităţile din lumea sportului care au ţinut să-l felicite pe fotbalistul italian Francesco Totti, atacantul echipei AS Roma, cu ocazia împlinirii vârstei de 40 ani. 

"La mulţi ani, de la o legendă la alta. A fost o onoare să te cunosc", i-a transmis Usain Bolt legendarului căpitan al Romei într-un mesaj video. 

Starul argentinian Lionel Messi, atacantul lui FC Barcelona, a ţinut la rândul său să-i ureze "La mulţi ani" lui Totti, la fel ca şi tenismanul spaniol Rafael Nadal. 

"Te-am admirat mereu, dar şi mai mult începând din ziua în care te-am cunoscut. Vreau să-ţi urez toate cele bune şi sper să te văd jucând şi în anii care vor urma", a spus Messi într-un mesaj postat pe pagina Facebook a lui Totti. 

"Vreau să te felicit la împlinirea vârstei de 40 de ani. Îşi doresc o zi foarte fericită şi toate cele bune pentru acest sezon", i-a transmis la rândul său Rafa Nadal. 

Alături de cele trei vedete, i-au mai adresat mesaje lui Francesco Totti foştii săi colegii de la selecţionata Italiei Fabio Cannavaro, Andrea Pirlo şi Antonio Cassano, portughezul Nani sau bosniacul Dzeko, precum şi alte personalităţi din lumea fotbalului italian. 

Născut pe 27 septembrie 1976 în capitala Italiei, Francesco Totti şi-a petrecut întreaga sa carieră la AS Roma, echipă pentru care a disputat până acum 763 de meciuri în toate competiţiile, marcând în total 306 goluri (250 dintre ele în Serie A). El are în palmares un titlu de campion mondial cucerit cu naţionala Italiei în anul 2006. 
AGERPRES

×
Subiecte în articol: francesco totti