x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Haaland, pregătit să doboare noi recorduri în UEFA Champions League

Haaland, pregătit să doboare noi recorduri în UEFA Champions League

18 Sep 2023   •   16:38
Haaland, pregătit să doboare noi recorduri în UEFA Champions League

Erling Haaland – golgheterul ediției precedente de UEFA Champions League – este pregătit să doboare noi recorduri în sezonul 2023/2024. Acesta va încerca să apere alături de Manchester City trofeul câștigat și va avea ocazia să marcheze încă din prima zi. Pe data de 19 septembrie sunt programate nu mai puțin de 8 partide:

  • AC Milan vs Newcastle (19:45)
  • Young Boys vs RB Leipzig (19:45)
  • Barcelona vs Antwerp (22:00)
  • Feyenoord vs Celtic (22:00)
  • Lazio vs Atletico Madrid (22:00)
  • Manchester City vs Steaua Roșie Belgrad (22:00)
  • PSG vs Dortmund (22:00)
  • Șahtior vs FC Porto (22:00)

Noi recorduri pentru Erling Haaland?

Sezonul trecut, Erling Haaland marca de 5 ori în partida cu RB Leipzig și egala recordul lui Lionel Messi. Acesta a fost scos însă de pe teren, iar fanii scandinavului l-au acuzat atunci pe Pep Guardiola de favoritisme față de sud-american. Norvegianul are șansa de a egala măcar acea performanță, în fața unui adversar mult mai modest.

Marți 19 septembrie, începând cu ora 22:00, Manchester City o găzduiește pe Steaua Roșie Belgrad. Gruparea din Serbia își propune să lupte pentru locul secund în grupă, alături de Young Boys și RB Leipzig.

Manchester City în schimb caută un traseu cât mai lung, iar antrenorul iberic visează la performanțele lui Zinedine Zidane de la Real Madrid. Cetățenii s-au pregătit pentru debutul în Liga Campionilor cu o victorie în campionat, 3-1 pe terenul celor de la West Ham. Erling Haaland nu a turat motoarele prea mult și a marcat un singur gol, închizând tabela în minutul 86.

„Diavolii” de pe San Siro încearcă să își revină

O umilință este greu de digerat în fotbal, cu atât mai mult cu cât vine după un derby. AC Milan a suferit un eșec pe care suporterii nu îl vor uita prea curând, 5-1 pe Giuseppe Meazza – contra celor de la Inter. După o oră de joc, tabela arăta 2-1 și nimic nu avea să anticipeze dezastrul. Mkhitaryan, Calhanoglu și Frattesi au făcut însă șah-mat apărarea oaspeților.

Marți 19 septembrie, de la ora 19:45, băieții lui Pioli încearcă să se revanșeze față de fani, căutând victoria contra celor de la Newcastle. ”Coțofenele” au ambiții foarte mari. Gruparea ce a fost preluată de conducători din lumea arabă vine după un succes în campionat, 1-0 în compania celor de la Brentford.

Real Madrid caută a 3-a victorie consecutivă pe Santiago Bernabeu

Miercuri, 20 septembrie, de la ora 19:45, va intra în cursă și cea mai galonată formație din istoria competiției – Real Madrid. Echipa pregătită de Carlo Ancelotti urmează să o găzduiască pe Union Berlin.

De la revenirea pe Santiago Bernabeu, Real Madrid a reușit să bifeze doar victorii. Los Blancos au trecut în La Liga de Getafe și Real Sociedad, cu scorul de 2-1 și ocupă prima poziție în clasament. Golurile în ambele dueluri au venit pe fondul unor erori în defensivă, pe care Kepa, Rudiger & co. încearcă să le corecteze.

Union Berlin traversează o perioadă dificilă, având două înfrângeri la rând în campionat – cu un singur gol marcat. Oaspeții au pierdut cu 0-3 în compania celor de la RB Leipzig și 2-1 în deplasarea de la Wolfsburg. Experiența acestora este nulă la nivel de Champions League, comparativ cu Real Madrid.

Absențele nu par să îl afecteze pe antrenorul madrilenilor, care are un lot extrem de valoros la dispoziție. Cuplul de fundași centrali Rudiger – Alaba a căpătat omogenitate, Fran Garcia a devenit titular de drept în flancul stâng al defensivei, iar Kepa l-a înlocuit cu succes pe Courtois. La mijloc, Bellingham, Valverde & Tchouameni par a fi puncte fixe, în timp ce Rodrygo și Joselu formează cuplul de atacanți.

 

Ceva mai târziu, de la ora 22:00, Bayern și Manchester United propun goluri multe pe Allianz Arena. Sergio Ramos & Sevilla își încep parcursul în fața celor de la Lens, iar PSV încearcă să obțină un rezultat mare pe Emirates – contra celor de la Arsenal.

Cotele sunt preluate din oferta Unibet pariuri online fotbal - și pot suferi modificări. Pe lângă sutele de opțiuni de pariere disponibile, Unibet le oferă din nou clienților șansa de a câștiga un premiu cash de 125.000 RON în cadrului concursului Game of Champions. Participarea este gratuită și presupune răspunsuri corecte la întrebările propuse.

Unibet face parte din Grupul Kindred, care a adunat o experiență internațională de peste 26 de ani și este un pilon important în industria jocurilor de noroc de pe mapamond. În România, compania și-a făcut introducerea prin intermediul brandurilor Unibet și Vlad Cazino. Obiectivul principal al companiei este acela de a sprijini o experiență de joc distractivă și sigură din toate punctele de vedere.

 

×