x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Karim Benzema, Luka Modric și Toni Kroos vor rămâne și în sezonul următor la Real Madrid

Karim Benzema, Luka Modric și Toni Kroos vor rămâne și în sezonul următor la Real Madrid

de Redacția Jurnalul    |    08 Apr 2023   •   07:20
Karim Benzema, Luka Modric și Toni Kroos vor rămâne și în sezonul următor la Real Madrid
Sursa foto: Hepta

Antrenorul Carlo Ancelotti crede că Karim Benzema, Luka Modric și Toni Kroos vor rămâne la Real Madrid în sezonul următor, scrie BBC.

Trioul de jucători cu vechime în activitate expiră contractul în această vară, dar Ancelotti a spus că „discută” despre noi înțelegeri.

Fostul atacant francez Benzema, în vârstă de 35 de ani, și mijlocașul croat Modric, în vârstă de 37 de ani, au câștigat cinci titluri de Liga Campionilor cu Real din 2014, în timp ce fostul mijlocaș german Kroos, în vârstă de 33 de ani, a câștigat patru.

„Cred că în cele din urmă vor căuta o soluție”, a spus Ancelotti. „Există progrese, pentru că ei discută”.

Real a început să se pregătească pentru viitor prin semnarea lui Eduardo Camavinga, Dani Ceballos, Aurelien Tchouameni și Federico Valverde din 2016.

Și, deși Kroos și Modric au jucat ceva mai rar în acest sezon, Benzema rămâne cel mai bun marcator al echipei și a reușit un hat-trick în victoria de miercuri din Copa del Rey împotriva Barcelonei, în care toți trei au fost titulari.

„Cred că vor rămâne”, a adăugat Ancelotti. „Trebuie să evaluăm jucătorii nu în funcție de vârsta lor, ci de ceea ce fac. Puteți crede că cei trei nu au profilul fizic sau energia jucătorilor mai tineri, dar ceea ce au acești trei în ceea ce privește managementul jocului este unic, nu se poate cumpăra pe nicio piață din lume. Acest lucru se naște odată cu experiența - vârsta îți ia ceva, dar îți dă și ceva înapoi”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×