x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Lisandro Martinez, declarație emoționantă despre accidentare: "Știu că mă voi întoarce foarte curând pentru a merge mai departe"

Lisandro Martinez, declarație emoționantă despre accidentare: "Știu că mă voi întoarce foarte curând pentru a merge mai departe"

de Redacția Jurnalul    |    16 Apr 2023   •   19:40
Lisandro Martinez, declarație emoționantă despre accidentare: "Știu că mă voi întoarce foarte curând pentru a merge mai departe"
Sursa foto: Hepta

Lisandro Martinez a confirmat că primul său sezon „special" cu Manchester United s-a încheiat prematur. Fundașul central al lui Manchester United, unul dintre jucătorii sezonului la club, va rata restul campaniei după ce a suferit o accidentare la metatarsiene.

Câștigătorul Cupei Mondiale a avut un impact imediat pe Old Trafford după ce a fost transferat în vară de la Ajax. Dar Martinez este acum nevoit să ia o pauză după ce a suferit o accidentare la metatarsiene în meciul cu Sevilla din Europa League.

Fundașul a rupt tăcerea cu privire la această accidentare printr-un mesaj emoționant pe rețelele sale de socializare: "Nu este modul în care mi-am imaginat că se va încheia ceea ce a fost un sezon foarte special, dar uneori ne confruntăm cu obstacole pe parcurs pe care trebuie să le depășim pentru a ne face mai puternici și învățăm din ele.

"Știu că mă voi întoarce foarte curând pentru a merge mai departe. Între timp, voi continua să îmi susțin toți coechipierii pentru a ne atinge obiectivele.

"Numărul de mesaje și sprijinul pe care l-am primit a fost uimitor, îmi dau putere și mă încurajează în acest moment. Vă mulțumesc tuturor din toată inima".

United a publicat vineri seara o declarație prin care a confirmat prognosticul lui Martinez, care a devenit rapid un favorit al fanilor pe Old Trafford. "Lisandro Martinez a fost exclus pentru restul sezonului după ce și-a fracturat un os metatarsian la picior", a declarat United, citat de Mirror.

"Cu toate acestea, se așteaptă ca apărătorul argentinian să se recupereze complet la timp pentru a fi pregătit pentru începutul sezonului viitor".

Alături de Martinez, Raphael Varane a suferit și el o accidentare, ceea ce înseamnă că Diavolii Roșii vor apela la Harry Maguire și Victor Lindelof într-o săptămână definitorie pentru sezon. United înfruntă duminică Nottingham Forest în Premier League, înainte de returul cu Sevilla și apoi o semifinală de Cupa Angliei cu Brighton.

Ten Hag a avertizat că nu va accepta nicio scuză din partea jucătorilor care nu sunt pregătiți să intre în formație și să performeze imediat. "Avem o echipă - avem mai mult de 11 titulari - așa că acum sunt alții și, atunci când este timpul vostru, trebuie să arătați și să contribuiți la echipă, trebuie să fiți gata. Asta este ceea ce așteptăm și asta este ceea ce ce cerem.

"Dacă găsiți scuze, dacă vreți să găsiți scuze, trebuie să căutați un alt club. Când este momentul trebuie să contribui și asta este ceea ce ce cerem. Trebuie să ne adaptăm în echipă, trebuie să folosim echipa, asta am făcut și împotriva Sevillei.

"Ai nevoie de o abordare tactică pentru a câștiga meciurile. Avem jucători buni, dar avem accidentări, suspendări, așa că ne adaptăm la echipă."


Șeful lui United a fost apoi întrebat despre Maguire și Lindelof în mod special și câtă încredere are în cuplul pe care predecesorii săi l-au titularizat atât de des. "Sunt mijlocași centrali decenți, au demonstrat asta în trecut. În acest sezon, avem patru sau cinci mijlocași centrali foarte buni care își pot face treaba.

"Harry a jucat foarte bine împotriva lui Everton, a jucat foarte bine împotriva lui Sevilla și în următoarele meciuri depinde de el. Dar trebuie să ținem cont de faptul că este suspendat pentru semifinala Cupei Angliei împotriva lui Brighton."

×