x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Messi a comandat 35 de iPhone-uri GOLD personalizate pentru colegii de echipă și staff-ul Argentinei

Messi a comandat 35 de iPhone-uri GOLD personalizate pentru colegii de echipă și staff-ul Argentinei

de Redacția Jurnalul    |    02 Mar 2023   •   19:00
Messi a comandat 35 de iPhone-uri GOLD personalizate pentru colegii de echipă și staff-ul Argentinei
Sursa foto: Hepta

Lionel Messi a comandat iPhone-uri de aur pentru colegii și staff-ul tehnic de la echipa națională a Argentinei care a câștigat Cupa Mondială. Este vorba despre 35 de exemplare personalizate, care se pare că l-au costat 175.000 de lire sterline, relatează The Sun.

Messi, septuplul câștigător al Balonului de Aur, care tocmai a obținut premiul FIFA Best 2022 pentru cel mai bun fotbalist al anului, a câștigat la finele anului trecut Cupa Mondială din Qatar, trofeul pe care îl râvnea cel mai mult.

Pentru a recunoaște și a aprecia această realizare, superstarul lui Paris Saint-Germain a făcut echipă cu IDESIGN GOLD pentru a le oferi tuturor coechipierilor săi și personalului tehnic al Argentinei dispozitive Apple prsonalizate, placate cu aur 24 de carate.

Ben Lyons, CEO al iDesign Gold, a declarat pentru The Sun: "Lionel nu numai că este GOAT (Cel mai bun din toate timpurile n.r.), dar este unul dintre cei mai fideli clienți ai IDESIGN GOLD și a luat legătura cu noi la câteva luni după finala Cupei Mondiale. Ne-a spus că vrea un cadou special pentru toți jucătorii și personalul pentru a sărbători victoria extraordinară, dar nu a vrut să primească obișnuitul cadou sub formă de ceasuri. Așa că i-am sugerat iPhone-uri de aur inscripționate cu numele lor, iar ideea i-a plăcut la nebunie."

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Lionel Messi iPhoneGOLD