x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Mutu: "Nu-s eu campion la box, dar câţiva ospătari tot am pus"

Mutu: "Nu-s eu campion la box, dar câţiva ospătari tot am pus"

27 Iun 2011   •   18:22
Mutu: "Nu-s eu campion la box, dar câţiva ospătari tot am pus"

Fotbalistul echipei Cesena, Adrian Mutu, a declarat, luni seara, dupa un antrenament al pugilistului Lucian Bute la finalul caruia a pozat impreuna cu acesta, ca nu este un campion la box, dar cativa ospatari tot a "pus"." Nu-s eu campion, dar cativa ospatari tot am pus", a spus Mutu, scrie Mediafax.

Adrian Mutu a asistat, luni, in Sala Dinamo, la un antrenament al lui Lucian Bute, care isi va pune in joc pentru a opta oara centura mondiala in fata francezului Jean Paul Mendy, in data de 9 iulie.

Mutu a batut un ospatar intr-un local din centrul Florentei, in data de 23 octombrie 2010, cand era legitimat la Fiorentina. Kosovarul Berat Recaj, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la cateva ore dupa incident, a suferit "o trauma contuziva cranio-faciala cu multiple escoriatii, contuzii la torace si abdomen si o fractura de piramida nazala". De asemenea, in 2006 Mutu a fost acuzat ca ar fi lovit un angajat al unui restaurant din Constanta, incident care ar fi avut loc in camera fotbalistului. Adrian Mutu a negat acuzatiile barbatului respectiv.

×