x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Oficialii Realului sunt îngrijorați: Cristiano Ronaldo, într-o relație cu un bărbat? Iată cine este presupusul iubit!

Oficialii Realului sunt îngrijorați: Cristiano Ronaldo, într-o relație cu un bărbat? Iată cine este presupusul iubit!

04 Dec 2015   •   17:10
Oficialii Realului sunt îngrijorați: Cristiano Ronaldo, într-o relație cu un bărbat? Iată cine este presupusul iubit!

Zvonuri șocante în presa internațională: Cristiano Ronaldo are o nouă relație... cu un bărbat. Partenerul starului portughez ar fi celebrul boxer marocan, Badr Hari.

După câte se pare, Ronaldo călătorește constant în Maroc, iar oficialii Madridului își fac probleme că acest stil de viață i-ar putea afecta performanțele sportive.

Potrivit presei din Spania, atacantul portughez zboară în nordul Africii pentru a petrece timp cu Hari. Și parcă pentru a pune paie pe foc, realizatorul TV Daniel Riolo a sugerat publicului francez că cei doi sunt mai mult decât prieteni, afirmând: „Ronaldo călătorește cu avionul de trei sau patru ori pe săptămână pentru a se giugiuli cu un prieten din Maroc.”

După câte se pare, fotbalistul premiat de trei ori cu trofeul Balonul de Aur tratează zvonurile cu amuzament. Recent, a postat o fotografie în care apare cu așa-zisul iubit, în descrierea acesteia scriind: „Proaspăt căsătoriți. Întotdeauna acolo pentru tine”.

Bârfele par de-a dreptul nefondate pentru că de-a lungul anilor, presa a scris despre numeroasele partenere frumoase ale lui Ronaldo. La începutul acestui an, Cristiano a încheiat o relație de cinci ani cu superba rusoaică Irina Shayk, după ce fotbalistul a recunoscut că a filtrat cu alte domnișoare.

Potrivit mirror.co.uk, din ianuarie, ar fi avut aventuri cu modelele Alessia Tedeschi și Maja Darving, dar și cu Marisa Mendes, fiica super-agentului Jorge.

Cel mai probabil, zvonurile legate de orientarea sexuală a fotbalistului au fost alimentate de pasiunea acestuia pentru modă și îngrijire personală, dar și de reacția avută în momentul în care în Portugalia a fost acceptat mariajul între persoanele de același sex, arătându-se extrem de deschis în fața ideii. 

×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo badr hari relatie