x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport (P) Cele mai tari meciuri din weekend

(P) Cele mai tari meciuri din weekend

29 Sep 2023   •   12:35
(P) Cele mai tari meciuri din weekend

Fotbalul este la el acasă în acest weekend. Sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii octombrie oferă partide spectaculoase în campionatele de top ale Europei. Ziua de sâmbătă ne rezervă multe înfruntări de interes.

În Serie A, Lazio încearcă să își revină pe San Siro, contra celor de la AC Milan. RB Leipzig și Bayern Munchen luptă pentru prima poziție în Bundesliga, în timp ce Real Madrid încearcă să o detroneze pe Girona din fotoliul de lider al primei ligi iberice.

AC Milan, fără eșec pe San Siro

San Siro este un stadion cu o atmosfera specială, indiferent de formația vizitatoare. În acest sezon, trupa lui Stefano Pioli a disputat 3 partide oficiale pe teren propriu și nu a cunoscut gustul înfrângerii. Mai mult decât atât, ”diavolii” au încasat un singur gol, în succesul cu Torino din campionat – scor 4-1.

Celălalt duel de Serie A – cu Verona – s-a încheiat cu scorul de 1-0. În UEFA Champions League, AC Milan a găzduit-o pe Newcastle, iar cele două au remizat alb. Milanezii au dominat însă și au trecut de multe ori pe lângă deschiderea scorului.

Etapa trecuta, AC Milan s-a impus în deplasarea de la Cagliari, cu scorul de 3-1. După acel succes, Giroud & co. au urcat pe locul 2 în clasamentul din Serie A  - la egalitate de puncte cu Inter. În momentul de față, casele de pariuri online le oferă a doua șansă la titlu celor de la AC Milan, în spatele rivalei locale.

Sâmbătă 30 septembrie, începând cu ora 19:00, AC Milan o întâlnește în propriul fief pe Lazio. Oaspeții încep etapa de pe locul 12 în clasament, cu doar 7 puncte. Runda precedentă, romanii au obținut abia al 2-lea succes în campionat, după un 2-0 acasă cu Torino.

Leipzig și Bayern - meciul etapei în Bundesliga

RB Leipzig și Bayern Munchen sunt două dintre cele mai spectaculoase formații din Bundesliga. Cele două își vor încleșta forțele sâmbătă 30 septembrie, de la ora 19:30.

Gazdele încep etapa de pe locul 5 în clasament – cu 12 puncte. De partea cealaltă, Bayern este liderul la zi în Bundesliga – cu 13 puncte. Echipele pregătite de M. Rose și Thomas Tuchel au marcat până acum 14 respectiv 18 goluri, în 5 runde de campionat.

RB Leipzig a reușit să o învingă etapa trecută pe Monchengladbach în deplasare, cu scorul de 1-0. Apoi s-a deplasat la Wehen, acolo unde a câștigat cu 3-2 în Cupa Germaniei. Bavarezii în schimb au punctat de 15 ori în ultimele 3 partide oficiale. Bayern a trecut de Manchester United în UEFA Champions League cu scorul de 4-3, de Bochum în Bundesliga cu 7-0 și de Munster în Cupa Germaniei, scor 4-0.

Real Madrid poate trece pe locul 1

Nu doar fanii celor de la Real Madrid și Barcelona sunt șocați de situația din clasamentul din LaLiga, ci și cei ai liderului surprinzător – Girona. Micuța formație de pe Estadio Municipal de Montilivi deține supremația în primul eșalon iberic, având 19 puncte după 7 etape. Los Blancos au reușit să adune 18 puncte, având 6 victorii și o înfrângere – 3-1 la Atletico Madrid.

Etapa trecută, Real Madrid s-a impus fără probleme pe Santiago Bernabeu, 2-0 în compania celor de la Las Palmas. Brahim Diaz și Joselu au marcat, iar în ultima jumătate de oră a intrat pe teren și Vinicius Jr, cel care ar putea face diferența în partida cu Girona.

Derby-ul de ”titlu” dintre Girona și Real Madrid este programat pe 30 septembrie, de la ora 19:30. La ultima deplasare aici, oaspeții au suferit un eșec drastic – scor 4-2. De altfel, Real Madrid nu a mai învins-o pe Girona în campionat, din 2018. În ultimele 3 întâlniri directe, Los Blancos au obținut un singur punct și au încasat nu mai puțin de 7 goluri. Cu Vinicius și Carvajal reveniți în lot, tehnicianul italian nu își permite pași greșiți.

 

Cotele prezentate sunt preluate din oferta agenției de pariuri online Unibet (Licența ONJN Clasa I nr. L1160657W000330) și pot suferi modificări în orice moment. Unibet este un brand cu o istorie de peste 25 de ani, scopul principal al companiei fiind acela de a oferi o distracție responsabilă pentru jucători.

Operatorul online este parte integrată a Kindred – un grup ce se bucură de o experiență la nivel internațional de peste 2 decenii. În prezent, compania are ca obiectiv eliminarea încasărilor provenite de la jucătorii ce prezintă un risc ridicat de adicție.

×