x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Speranțele de titlu ale lui Real Madrid, îngropate de o remiză fără goluri 

Speranțele de titlu ale lui Real Madrid, îngropate de o remiză fără goluri 

de Redacția Jurnalul    |    06 Mar 2023   •   13:15
Speranțele de titlu ale lui Real Madrid, îngropate de o remiză fără goluri 
Sursa foto: Hepta

Real Madrid a încheiat o săptămână dificilă cu o remiză dezamăgitoare, 0-0, duminică, pe terenul lui Real Betis, un pas greșit în cursa de recuperare a diferenței față de Barcelona, în cursa pentru titlu în LaLiga.

După ce joi a pierdut cu 1-0 acasă cu Barca în prima manșă a semifinalei din Copa del Rey, Real a dominat în fața lui Betis, dar a ratat mai multe ocazii.

Barcelona este pe primul loc cu 62 de puncte, la nouă puncte de Real, ocupanta locului al doilea, care a obținut acum două remize consecutive. Betis se află pe locul cinci, cu 41 de puncte, la trei puncte de locurile de Liga Campionilor.

"Vom continua să luptăm. Este încă martie și mai sunt multe de jucat", a declarat Lucas Vazquez, fundașul Realului, pentru Movistar Plus.

"Am făcut destule pentru a merita ceva mai mult. Nu am nimerit ținta în fața porții, nu suntem mulțumiți de rezultat.

"Îi îndemn pe fani să continue să aibă încredere în noi. Vom lupta până la final pentru cele trei titluri la care concurăm".

După o victorie cu 5-2 la Liverpool în prima manșă din 16-imile de finală ale Ligii Campionilor, Real Madrid a avut în mod surprinzător probleme în compartimentul ofensiv.

Elevii lui Ancelotti au marcat o singură dată în ultimele trei meciuri din toate competițiile, o lovitură de departajare transformată în remiza 1-1 cu Atletico Madrid.

La Betis, madrilenii au început bine, dar golul lui Karim Benzema din lovitură liberă a fost anulat în minutul 12, deoarece mingea a deviat din mâna fundașului Antonio Ruediger înainte de a intra în poartă.

Vizitatorii au continuat să forțeze, iar Federico Valverde a fost aproape de a înscrie, dar șutul său puternic a trecut puțin peste bară.

În repriza a doua, Realul a făcut totul pentru a obține victoria, iar Betis a avut propriile ocazii de a surprinde deținătoarea LaLiga și a Ligii Campionilor.

Claudio Bravo, portarul lui Betis, a salvat cu brio execuția lui Benzema, pentru a nu permite Realului să deschidă scorul imediat după pauză, iar Courtois a intervenit și el spectaculos pentru a opri șutul din careu al lui Borja Iglesias.

Rodrygo a irosit apoi două mari ocazii când i-a pasat lui Benzema în loc să finalizeze, iar apoi a ratat de la mică distanță după o centrare a lui Valverde.

Înlocuitorul Dani Ceballos a irosit și el o șansă, iar Bravo a reținut șuturile de la mică distanță ale lui Nacho și Benzema.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: real madrid titlu