x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport (P) Mașini sport cu 450 cai putere, bani cash și extra beneficii pentru clienții Vlad Cazino

(P) Mașini sport cu 450 cai putere, bani cash și extra beneficii pentru clienții Vlad Cazino

26 Apr 2022   •   10:55
(P) Mașini sport cu 450 cai putere, bani cash și extra beneficii pentru clienții Vlad Cazino

În intervalul 18 aprilie - 26 iunie 2022, Vlad Cazino, unul dintre cele mai populare branduri de jocuri de noroc din România, desfășoară o nouă campanie promoțională cu premii acordate prin tragere la sorți. De această dată, cazinoul online propune premii de constau în trei super automobile Mustang Fastback GT 5,0Ti-VCT V8 450CP, 160.000 RON cash și extra avantaje la jocurile de pe platformă.

Campania promoțională "Câștigă 1 din 3 Fordmivladbile Ford Mustang" vine astfel cu noi oportunități de câștig, pe lângă cele posibile în mod normal la sloturi, bingo și jocuri de masă de cazino cu dealeri live. Pentru a participa, este necesară mai întâi optarea formală pentru înscriere în contul de client.

 

Ulterior, rulajul de cel puțin 50 RON la jocurile preferate din secțiunile de sloturi, Live Cazino sau / și bingo pe vladcazino.ro se transformă în șanse la premii în cadrul tragerilor la sorți. Se pot acumula oricât de multe tichete, fiecare rulaj de 50 RON generând un astfel de tichet pentru tragerea la sorți săptămânală.

 

Participanții vor fi informați la începutul fiecărei săptămâni cu privire la numărul de tichete acumulate. Extragerile săptămânale vor avea loc în fiecare zi de luni, din 25,04 până în 27,06 (10 extrageri săptămânale).

 

Pe lângă premiile acordate prin tragere la sorți, toți jucătorii care au pariat minim 50 RON în săptămâna promoțională vor primi un premiu garantat ce constă in 30 rotiri la slotul Attila the Hun. Demn de subliniat este faptul că sunt eligibile în promoție toate mizele cu bani reali, iar campania este deschisă atât jucătorilor noi, cât și clienților ce au deja cont pe platforma de cazino online www.vladcazino.ro.

 

Marile premii ale campaniei atrag cel mai mult atenția. Astfel, Vlad Cazino oferă, la 3 dintre cele 10 trageri la sorți, câte un automobil Mustang Fastback GT 5,0Ti-VCT V8 cu 450 de cai putere, fiecare având valoare de peste 50.000 de euro. Conform regulamentului, automobilele pot fi câștigate de participanții care au acumulat cel puțin 30 de tichete în campanie.

 

Universul de cazino online și bingo la Vlad Cazino este accesibil atât de pe dispozitive de tip desktop și laptop, cât și de pe gadgeturi de tip smartphone sau tabletă. Pentru aceste terminale mobile cu sistem de operare Android, se poate alege opțiunea recomandată de a se descărca aplicația Vlad Cazino din Magazin Play. Desigur, jocul este posibil în mod optimizat și în browser pe mobil. Aplicația Vlad Cazino propune peste 850 de sloturi, jocuri de Live Casino, inclusiv la ruletă, direcționare rapidă spre lobby-ul de bingo.

 

Cazino online licențiat de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), Vlad Cazino a intrat recent în cel de-al 5-lea an de prezență pe piața românească de jocuri de noroc. Este un brand autohton creat de un operator internațional cu peste 25 de ani de experiență, Kindred Group, promotor al divertismentului echilibrat și responsabil.

 

Actorul de stand-up comedy Cătălin Bordea, una dintre cele mai apreciate vedete din industria locală de divertisment, este prezent din nou în imaginea promoției „Câștigă 1 din 3 Fordmivladbile Ford Mustang”. Mereu alături de inițiativele cazinoului online, Cătălin Bordea este ambasador de brand al Vlad Cazino, asociat în demersurile de a oferi publicului și mai multă distracție la cele mai înalte cote.

×