x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Pele a cântat imnul lui Santos, iar fiica sa l-a postat pe rețelele sociale

Pele a cântat imnul lui Santos, iar fiica sa l-a postat pe rețelele sociale

23 Sep 2021   •   12:00
Pele a cântat imnul lui Santos, iar fiica sa l-a postat pe rețelele sociale

Pele i-a încântat miercuri pe fanii fostului său club Santos, după ce fiica sa a postat un videoclip în care brazilianul cântă imnul clubului. Triplul câștigător al Cupei Mondiale se află în perioada de recuperare, după o operație la colon.

Fostul jucător al lui Santos, dar și al naționalei Braziliei și al echipei americane New York Cosmos, se află în spital de la începutul lunii septembrie. Starea lui Pele, în vârstă de 80 de ani, s-a îmbunătățit suficient pentru a posta videoclipuri în care face exerciții și folosește o bicicletă staționară, informează Reuters.

Miercuri, cântăreții Marcia și Mykon l-au vizitat în camera sa și împreună au cântat imnul clubului Santos. Fiica lui Pele, Kely, a postat videoclipul pe pagina sa de Instagram.

"Nu există nimic mai bun decât asta", a scris ea.

Pele, considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile, a suferit pe 4 septembrie o intervenție chirurgicală de extirpare a unei tumori, după ce aceasta a fost descoperită în timpul unui control de rutină la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo.

El suferă de ani de zile de probleme la șold și nu poate merge fără ajutor. Aparițiile sale publice erau deja reduse înainte de pandemia COVID-19 și de atunci a făcut puține ieșiri inutile în afara casei sale de lângă Santos.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: pele