x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Porumboiu: Daniel Stanciu i-a băgat degetele în ochi antrenorului secund de la Fenerbahce

Porumboiu: Daniel Stanciu i-a băgat degetele în ochi antrenorului secund de la Fenerbahce

09 Aug 2012   •   15:52
Porumboiu: Daniel Stanciu i-a băgat degetele în ochi antrenorului secund de la Fenerbahce

Finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat ca managerul clubului moldovean, Daniel Stanciu, a avut o altercatie cu unul dintre antrenorii secunzi ai echipei Fenerbahce, dupa meciul disputat miercuri seara, in Liga Campionilor, iar incidentul a fost trecut in raport de observatorul UEFA.

"Inimaginabil! Stanciu s-a suparat cu antrenorul lor secund pe tunel si i-a bagat degetele in ochi. Observatorul nu putea sa nu consemneze treaba asta. Va dati seama ce se intampla daca ii dadea cu mana aia cu ghips?", a spus, joi, Porumboiu la Digi Sport.

Stanciu are mana in ghips dupa un alt incident, petrecut luni. El a fost lovit intr-o disputa cu un sofer in trafic. Stanciu si atacantul Marius Niculae, aflati intr-o masina, s-au batut cu doua persoane din alt autovehicul la iesirea din Barlad spre Vaslui.

Formatia FC Vaslui a fost invinsa, miercuri seara, la Piatra Neamt, cu scorul de 4-1 (1-1), de echipa turca Fenebahce, in mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, si a ratat calificarea in play-off-ul competitiei. In tur, scorul a fost 1-1. (Mediafax)

×