x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Probleme pentru Țucudean. A fost dus la spital de urgenţă, direct de pe teren. A avut probleme cu inima

Probleme pentru Țucudean. A fost dus la spital de urgenţă, direct de pe teren. A avut probleme cu inima

09 Dec 2018   •   09:46
Probleme pentru Țucudean. A fost dus la spital de urgenţă, direct de pe teren. A avut probleme cu inima
Sursa foto: Facebook CFR Cluj

George Ţucudean, atacantul lui CFR Cluj şi al naţionalei a ajuns la spital de urgenţă, direct de pe teren. Medicii au intrat la pauză cu defibrilatorul în vestiar. Ţucudean nu a mai fost lăsat să revină pe teren pentru a doua repriză a meciului cu Gaz Metan Mediaş.

Potrivit Telekom Sport, la pauză, lui Ţucudean i-a crescut ritmul cardiac extrem de mult, moment în care medicii de pe ambulanţă au mers în vestiar, iar atacantul nu a mai revenit pe teren. Ulterior, fotbalistul a fost transportat la spital pentru mai multe investigaţii.

La finalul meciului, Alex Ioniţă a confirmat că Ţucudean a întâmpinat probleme: "Ţucudean am înţeles că are ceva probleme şi a trebuit să fie schimbat la pauză".

”STAREA DE SĂNĂTATE A LUI ŢUCUDEAN ESTE BUNĂ!

Clubul CFR 1907 Cluj doreşte să facă următoarele precizări referitoare la starea de sănătate a atacantului nostru George Ţucudean. La pauza partidei, fotbalistul CFR-ului a acuzat o stare de ameţeală şi de deshidratare, iar antrenorul echipei noastre l-a inlocuit. La finalul meciului, George a mers la spital, a făcut unele analize medicale, iar în urma rezultatelor a reieşit că starea sa de sănătate este una bună.

Sperăm ca nici accidentările suferite de Ciprian Deac şi Thierry Moutinho să nu fie grave, iar ei să poată reveni cât mai rapid la antrenamente”, se arată în comunicatul emis de CFR.

 

×
Subiecte în articol: george tucudean cfr cluj