x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Pugilistul american Floyd Mayweather a ieşit din închisoare

Pugilistul american Floyd Mayweather a ieşit din închisoare

de Mediafax    |    04 Aug 2012   •   08:48
Pugilistul american Floyd Mayweather a ieşit din închisoare

Pugilistul american Floyd Mayweather, campion WBA, a iesit, vineri, din inchisoare, dupa ce a executat o pedeapsa de peste doua luni pentru violenta conjugala, a anuntat politia din Las Vegas, citata de AFP.

"Pot confirma ca a fost eliberat", a declarat Laura Meltzer, purtator de cuvant al politiei din Las Vegas.

Fotografiile publicate de presa locala il arata pe pugilist asteptat la iesire de una dintre fiicele sale si rapperul 50 Cent. El nu a acordat nicio declaratie presei.

Floyd Mayweather, in varsta de 35 de ani, a fost incarcerat la centrul de detentie din Clark, pentru 90 de zile. Politia nu a oferit un motiv oficial pentru eliberarea anticipati, dar, conform Los Angeles Times, numarul mare de detinuti si comportamentul foarte bun ar fi dus la reducerea pedepsei cu 30 de zile.

La sfarsitul lunii decembrie a anului 2011, Mayweather a pledat vinovat in mai multe capete de acuzare privind violenta domestica, el lovindu-si fosta iubita in fata a doi dintre copii lor.

Data incarcerarii sale a fost decalata putin pentru a-i permite lui Mayweather sa-l intalneasca, la 5 mai, pe portoricanul Miguel Cotto, pe care l-a invins printr-o decizie unanima.

Pugilistul american a efectuat deja 45 din cele 100 de ore de munca in folosul comunitatii, ca parte a condamnarii primite.

×