x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Reacție OFICIALĂ a șefului LPF, după accidentul în care a fost implicat fiul său Mario Iorgulescu

Reacție OFICIALĂ a șefului LPF, după accidentul în care a fost implicat fiul său Mario Iorgulescu

08 Sep 2019   •   19:51
Reacție OFICIALĂ a șefului LPF, după accidentul în care a fost implicat fiul său Mario Iorgulescu

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu a oferit prima reacție după tragicul accident în care o persoană și-a piedut viața. Mario Iorgulescu se află și el în stare gravă la spital.

„Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, față de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario. Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital. Suntem copleșiți de lacrimi și de durere în urma tragicului accident din dimineața de 8 septembrie și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie. Gabriela și Gino Iorgulescu”, se arată în comunicatul trimis de președintele LPF.

×
Subiecte în articol: gino iorgulescu