x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Roger Federer, a treia victorie la Turneul Campionilor de la Londra

Roger Federer, a treia victorie la Turneul Campionilor de la Londra

16 Noi 2017   •   18:46
Roger Federer, a treia victorie la Turneul Campionilor de la Londra

Tenismanul elveţian Roger Federer, numărul 2 mondial, a câştigat al treilea şi ultimul său meci din Grupa ''Boris Becker'' la Turneul Campionilor de la Londra, învingându-l joi în trei seturi, 6-7 (5/7), 6-4, 6-1, pe croatul Marin Cilic (N.5). 

Federer, care s-a impus în faţa lui Cilic într-o oră şi 55 de minute, era deja calificat în semifinale înaintea acestei partide. 

Elveţianul a fost mult mai aplicat la serviciu, reuşind 17 aşi, dar nu a strălucit, făcând 30 de greşeli neforţate, în timp ce adversarul său, deja eliminat, a riscat dar fără prea mare succes (36 de lovituri câştigătoare, 43 greşeli neforţate în primul set). 

Trei meciuri, trei victorii: Roger Federer a reuşit o fază a grupelor fără greşeală la acest Turneu al maeştrilor, consolidându-şi statutul de favorit la câştigarea trofeului. În schimb, Cilic părăseşte turneul de la Londra fără nicio victorie. 

Tot joi, în Grupa ''Boris Becker'' mai este programat meciul dintre germanul Alexander Zverev (N.3) şi americanul Jack Sock (N.8). 
AGERPRES

×
Subiecte în articol: roger federer turneul campionilor londra