x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Scandal, dupa meciul dintre Halep si Wozniacki! Reactie oficiala: E rusinos ce s-a intamplat!

Scandal, dupa meciul dintre Halep si Wozniacki! Reactie oficiala: E rusinos ce s-a intamplat!

de Dragoş Tănase    |    27 Apr 2015   •   15:20
Scandal, dupa meciul dintre Halep si Wozniacki! Reactie oficiala: E rusinos ce s-a intamplat!

Markus Gunthardt, Directorul turneului de la Stuttgart, a aflat ca meciul dintre Halep si Wozniacki, din semifinalele competitiei, nu a mai fost transmis in Germania de postul SWR din setul secund, cand scorul era 5-5, pe motiv ca dura prea mult.

Oficialul turneului a avut o reactie dura la adresa reprezentantilor postului TV, spunand ca este rusinos ce au facut, potrivit bzc.ro.

"Am fost foarte suparat cand am aflat. Daca as fi fost telespectator, as fi fost furios. Este o rusine ce s-a intamplat. Se stie ca nu poti sa prezici durata unui meci de tenis. Daca doresti sa transmiti un eveniment ca acesta, trebuie sa aloci spatiul necesar!", a afirmat Gunthardt.

Simona Halep a fost invinsa de Caroline Wozniacki in semifinalele turneului de la Stuttgart, scor 5-7, 7-5, 2-6.

Totusi, incepand de astazi, Simona Halep a revenit pe locul doi in ierarhia mondiala, depasind-o pe Maria Sharapova şi a câştigat un in valoare de 35.455 de dolari, dar si 185 de puncte in clasamentul WTA..

In aceasta saptamana, Simona Halep ia o pauza, urmand ca de lunea viitoare sa participe la turneul de la Madrid, patronat de Ion Tiriac.

×