x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Seară olimpică dedicată gimnastei Ana Maria Bărbosu, în Focșani

Seară olimpică dedicată gimnastei Ana Maria Bărbosu, în Focșani

de Redacția Jurnalul    |    15 Aug 2024   •   12:30
Seară olimpică dedicată gimnastei Ana Maria Bărbosu, în Focșani
Sursa foto: COSR/Team Romania/Cristian Nistor - Ana Bărbosu

Primăria Focșani organizează joi o adevăratǎ seară olimpică dedicată gimnastei Ana Maria Bărbosu, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice Paris 2024. Alături de Ana Maria Bărbosu va fi și Alin Moldoveanu, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

Potrivit Primăriei Focșani, joi, de la ora 19.00, în Piața Unirii din Focșani pot veni toți cei caare vor să o susțină pe Ana Maria Bărbosu. Cei prezenți îi vor putea interpreta Imnul Național campioanei „care ne-a umplut sufletul de bucurie prin rezultatele obținute și prestația de la Jocurile Olimpice”.

Alături de Ana Maria Bărbosu va fi și Alin Moldoveanu, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

„Medalia de bronz obținută la Jocurile Olimpice de la Paris de Ana Maria Bărbosu este o performanță incredibilă pentru gimnastica focșăneană, la 28 de ani diferență de la medaliile obținute de alte focșănence la Jocurile Olimpice de la Atlanta 1996. Este un rezultat care demonstrează talentul copiilor dar și implicarea antrenorilor de la clubul din Focșani, Daniela Trandafir și Cezar Stoica. Prin performanța de la Paris 2024, Ana Maria se alătură gimnastelor Gina Gogean și Mirela Țugurlan Danțiș, campioane olimpice, mondiale și europene. Felicitări, Ana Maria Bărbosu!”, transmite, joi, Primăria Focșani.

Reprezentanții Primăriei au transmis, totodată, felicitări antrenorilor clubului din Focșani dar și părinților care au avut grijă de „acest copil minunat”, Ana Maria Bărbosu.

(sursa: Mediafax)

×