x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Serena Williams confirmă că nu va participa la turneul WTA de la Madrid

Serena Williams confirmă că nu va participa la turneul WTA de la Madrid

03 Mai 2018   •   18:10
Serena Williams confirmă că nu va participa la turneul WTA de la Madrid

Americanca Serena Williams, fostul lider mondial al tenisului feminin, a renunţat să participe la turneul WTA de la Madrid care începe sâmbătă, deoarece are nevoie de antrenamente suplimentare înainte de a relua competiţiile, au confirmat miercuri organizatorii, citaţi de AFP. 

Serena Williams explicase în urmă cu câteva zile că nu poate participa la această competiţie din motive de sănătate. "Din păcate, nu voi putea juca la Madrid, fiindcă am avut febră şi nu mă simt la 100% din capacitate", a spus ea. 

Ajunsă acum pe locul 449 WTA, Serena Williams a disputat doar două turnee în acest an, în martie, la Indian Wells şi Miami. Ea speră să poată juca în turneul de la Roma (13-20 mai) pentru a se pregăti în vederea Roland Garros (27 mai-10 iunie), unde s-a înscris. 

Campioana în vârstă de 36 de ani, care a născut în septembrie primul său copil, o fetiţă, încearcă să revină la cel mai bun nivel al său. La întoarcerea sa în circuitul WTA, ea de fost învinsă de sora sa Venus în turul 3 al turneului de la Indian Wells. Serena s-a înclinat apoi în primul tur la Miami, în faţa japonezei Naomi Osaka, iar de atunci nu a mai jucat. 

Câştigătoarea ultimelor două ediţii ale turneului de la Madrid este românca Simona Halep, actualul lider mondial. 
AGERPRES

×
Subiecte în articol: serena williams madrid wta