x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Suporterul singuratic care a devenit vedetă în Italia. A sfârșit prin a fi aplaudat de rivali

Suporterul singuratic care a devenit vedetă în Italia. A sfârșit prin a fi aplaudat de rivali

13 Dec 2012   •   16:06
Suporterul singuratic care a devenit vedetă în Italia. A sfârșit prin a fi aplaudat de rivali

Un suporter al echipei Udinese a devenit vedetă în Italia, după ce, la meciul din deplasare al echipei sale cu Sampdoria, acesta a fost singurul fan venit să își susțină echipa.

Arrigo Brovedani, un vânzător de vinuri care se afla în Geona, în ziua meciului, a venit la stadion pentru a-și susține echipa, aducând cu el un steag și o eșarfă, pe care spune că le ține tot timpul în mașină. Huiduit la început, de suporterii echipei gazdă, Brovedani a sfârșit prin a câștiga simpatia suporterilor de la Sampdoria, care l-au aplaudat și i-au oferit ceai cald, la pauză și invitații la cină, la final.

"De obicei nu vin mulți suporteri ai echipei Udinese în meciurile din deplasare, dar tot mă așteptam să găsesc cinci-șase oameni în tribuna oaspeților. Când am intrat în stadion, am văzut că eram singur. Echipa se încălzea, i-am salutat pe jucători. La început suporterii echipei gazdă m-au huiduit, m-am simțit puțin jignit. Dar pe urmă m-au aplaudat, m-au invitat după meci la cafea și la cină”, a povestit Brovedani.

Suporterului lui Udinese i s-au oferit și ceaiuri calde de către oficialii echipei Sampdoria, în timpul meciului.

”Managerii clubului mi-au făcut cadou și un tricou și mi-au urat Crăciun Fericit”, a mai spus Brovedani.

Povestea vânzătorului de vinuri a fost mediatizată intens în Italia, Brovedani devenind o vedetă peste noapte. Acestuia i s-a rezervat și o lojă, la viitorul meci al lui Udinese, echipa care a câștigat meciul cu Sampdoria cu 2-0, susținută doar de el. 

×
Subiecte în articol: Arrigo Brovedani udinese sampdoria