x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Tatăl Simonei Halep, despre problemele ei de sănătate: ”Stresul acestor competiţii este foarte mare”

Tatăl Simonei Halep, despre problemele ei de sănătate: ”Stresul acestor competiţii este foarte mare”

19 Oct 2015   •   18:09
Tatăl Simonei Halep, despre problemele ei de sănătate: ”Stresul acestor competiţii este foarte mare”
Sursa foto: Simona Halep / spynews.ro

Stere Halep, tatăl Simonei, a vorbit despre cum se pregătește tenismena noastră pentru cel mai important turneu al anului, Turneul Campioanelor de la Singapore, dar şi despre problemele ei de sănătate, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 „De când a revenit din China nu a plecat nicăieri. A făcut doar recuperare medicală pentru a fi sănătoasă la Turneul Campioanelor”, a explicat Stere care, deși susține că Simona este mult mai bine acum, este totuși îngrijorat ca nu cumva timpul să nu fie prea scurt pentru o recuperare totală, așa cum ar avea nevoie Simona ca să și câștige turneul în care este cap de serie.

Mai mult, cum tenismena a tot avut probleme gastrice, Stere Halep mai are un motiv de îngrijorare, deși medicii i-au spus că Simona este într-o situație mult mai bună acum decât în primăvară.


Stere Halep / spynews.ro

Stere Halep va fi prezent la Turneul Campioanelor pentru a-şi susţine fata! El crede că Simona are şanse matematice să câştige turneul, chiar dacă Muguruza sau Şarapova vor fi acolo, dar este totuși îngrijorat din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut Simona.

Mai multe detalii, pe spynews.ro

×
Subiecte în articol: simona halep