x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Un campion mondial și-a plătit cursa de taxi cu medalia de aur. A doua zi a anuntat politia

Un campion mondial și-a plătit cursa de taxi cu medalia de aur. A doua zi a anuntat politia

27 Aug 2015   •   16:38
Un campion mondial și-a plătit cursa de taxi cu medalia de aur. A doua zi a anuntat politia

Campion mondial la aruncarea ciocanului, polonezul Pawel Fajdek, s-a gândit să sărbătorească și să ocupe prima pagină a ziarelor, dar nu neapărat prin performanța sa.

Conform www.mirror.co.uk, după câștigarea medaliei, atletul a decis să petreacă și, după mai multe pahare consumate, amețit de băutură, a luat un taxi pentru a ajunge la hotel. Jurnaliștii chinezi susțin că tânărul era, de fapt, foarte beat și astfel, a ajuns să îl plătească pe taximetrist chiar cu prețioasa sa medalie de aur.

Însă, când s-a trezit, Fajdek nu își mai amintea nimic și a alertat autoritățile pentru a semnala dispariția medaliei. Autoritățile i-au oferit sprijinul pentru a reconstitui traseul parcurs cu o seara în urmă și i-au dat de urmă taximetristului. Deși campionul susținea că a pierdut medalia în taxi, șoferul a negat, afirmând că tânărul i-a oferit-o pentru a plăti cursa.

Jurnaliștii din țara sa natală prezenți la Beijing au confirmat faptul că „Fajdek a băut foarte mult” în seara respectivă.
 

×
Subiecte în articol: medalia de aur campion mondial