x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fabbiani punctează decisiv în derby-ul cu Rosario

Fabbiani punctează decisiv în derby-ul cu Rosario

de Ovidiu Ciutescu    |    16 Feb 2009   •   00:00

Christian Fabbiani, aflat sub contract cu CFR Cluj, care a marcat un gol pentru  River Plate în victoria, scor 2-1, în faţa echipei Rosario Central, a declarat că este foarte fericit că a reuşit să înscrie la primul joc al său în campionat, informează cotidianul Ole, citat de Mediafax.



"De fapt, eu sunt de două ori fericit, pentru că sâmbătă, Newell's a învins pe Boca Juniors. Vreau să dedic această victorie fanilor. Golul pe care l-am marcat a fost frumos, iar River a jucat foarte bine şi recuperează ceea ce-i lipsea. Sunt foarte fericit pentru această reuşită. Am marcat chiar împotriva formaţiei Rosario Central, lucru pe care nu-l făcusem pe vremea când am jucat la Newell's. Mai dedic acest gol şi foştilor mei colegi de la Newell's, care m-au sunat sâmbătă să m-au rugat să marchez", a declarat vârful de atac argentinian.  Fabbiani a recunoscut că nu se află încă 100 la sută la punct cu pregătirea fizică şi mai trebuie să piardă din greutate: "Da, trebuie să mai pierd din greutate. Voi fi nevoit să înlocuiesc o parte din grăsimea acumulată cu masă musculară, dar pierderea de greutate nu va fi o problemă. De aproape două luni nu m-am antrenat şi de aici şi aceste dificultăţi. Totuşi, cu antrenamente se va rezolva".

"Căpcăunul" a adăugat că a decis să poarte la formaţia River Plate tricoul cu numărul 23, nu 99 ca la Newell's, deoarece cu acest număr pe echipament a devenit campion al Ligii I, pe când evolua la formaţia CFR Cluj. "Cu Lanus am debutat cu tricoul cu numărul 23. Şi ştiţi cu ce număr am ieşit campion al României? Sperăm ca acest lucru să fie un semn bun, deşi mai există încă un drum lung de parcurs...", a punctat Fabbiani. Atacantul argentinian a marcat primul său gol după ce a fost transferat la echipa River Plate în partida câştigată, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Rosario Central, în etapa a II-a a campionatului argentinian Clausura. Fabbiani, care se află află sub contract cu CFR Cluj şi a fost împrumutat în Argentina, a înscris golul victoriei echipei River Plate, în minutul 67. Fabbiani a fost introdus pe teren, în minutul 57, în locul lui Rosales.

×
Subiecte în articol: sport