x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fără bani, dar în goana după întăriri

Fără bani, dar în goana după întăriri

de Mihai Igirosanu    |    28 Ian 2010   •   00:00
Fără bani, dar în goana după întăriri
Sursa foto: Alex Nicodim/INTACT IMAGES/GAZETA SPORTURILOR

Aflată în plină criză de efectiv, după pierderile lui Ionuţ Rada sau Sorin Ghionea, Steaua negociază în aceste zile cu mai mulţi jucători pentru întărirea lotului condus de Mihai Stoichiţă.



Cele mai dorite şi curtate nume sunt fraţii Artiom şi Arman Karamyan, ale căror contracte cu FC Timişoara vor expira în vară, iar armenii au refuzat oferta bănăţenilor de prelungire a înţele-gerilor. Ieri, la revenirea din cantonamentul susţinut cu timişorenii în Antalya, Artiom Karamyan a declarat: "Nu ştiu încă nimic ce se va întâmpla, vom vedea în zilele următoare. Cu domnul Stoichiţă vorbim mereu, avem o relaţie bună". Pe lista roş-albaştrilor a apărut şi numele fostului rapidist, portughezul Joao Paulo Andrade, actualmente aflat sub contract cu echipa franceză Le Mans. Totuşi, în cazul jucătorului care poate evolua atât ca fundaş central, cât şi ca mijlocaş defensiv, Steaua se luptă cu FC Vaslui, club care şi-a manifestat, de asemenea, interesul pentru portughez. Un alt jucător curtat insistent este fundaşul dreapta al Braşovului, portughezul Rui Duarte, care este dat ca dezertor de FC Braşov.

AVERTISMENTUL LUI STOICHIŢĂ
Revenit alături de echipa sa din Antalya, antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a comentat negocierile cu fraţii Karamyan şi cu portughezul Joao Paulo Andrade. "Am discutat cu fraţii Karamyan, dar nu despre venirea lor la Steaua. Are cine să discute cu ei despre acest subiect. Dar probabil ei îşi doresc să vină la Steaua, cine nu-şi doreşte să vină la Steaua? Şi Mihai Stoichiţă şi-a dorit să vină la Steaua şi a reuşit. Despre Andrade, s-ar putea. Sunt discuţii, tatonări. Nu depinde de mine asta, sunt probleme de bani, şi cu asta basta." De asemenea, Stoichiţă a mai lansat un avertisment voalat în direcţia conducerii: "E greu de câştigat campionatul cu lotul actual, dar nu imposibil, însă mereu este loc de mai bine", a spus antrenorul roş-albaştrilor. Steaua va pleca sâmbătă în cel de-al doilea cantonament al iernii, tot în Antalya, până la 12 februarie.  

Şi Zapata, la Portsmouth?

Conform cotidianului britanic The Independent, portarul columbian al Stelei, Robinson Zapata, se află pe lista de achiziţii a clubului englez Portsmouth, care a ajuns recent la o înţelegere şi cu mijlocaşul român Răzvan Cociş. Portsmouth are dreptul să legitimeze doar jucători aflaţi liber de contract sau să transfere fotbalişti sub formă de împrumut de la alte echipe după ce conducerea Premier League i-a ridicat marţi interdicţia la transferuri. Conform sursei citate, managerul Avram Grant îl doreşte pe portarul Stelei, Robinson Zapata, în cazul în care David James s-ar transfera la Stoke City. Pe lista de achiziţii a grupării engleze se mai află şi atacantul egiptean Emad Moteab. Mijlocaşul român Răzvan Cociş a trecut testele medicale impuse de Portsmouth şi a ajuns la un acord cu conducătorii clubului englez asupra unui contract în valoare de 12.000 de lire sterline săptămânal.

×
Subiecte în articol: sport