x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FARUL - CFR CLUJ 1-2 / Mos Nicolae pentru clujeni

FARUL - CFR CLUJ 1-2 / Mos Nicolae pentru clujeni

de Vicentiu Neagoe    |    05 Dec 2005   •   00:00
FARUL  -  CFR CLUJ 1-2 / Mos Nicolae pentru clujeni

Doua dintre cele mai de seama reprezentante ale provinciei au oferit un duel spectaculos. Intr-un final incandescent, clujenii s-au impus gratie unui penalty transformat de Jula.

Pe post de erou principal la Constanta a fost, din pacate, centralul Alexandru Tudor, care a refuzat gazdelor un penalty clar in minutul 85 si l-a eliminat destul de usor pe clujeanul Balint. Farul a deschis scorul prin Voiculet, dar elevii lui Dorinel Munteanu au egalat, prin Minteuan, in ultimele secunde ale primei reprize. In minutul 88, portarul Curca l-a faultat pe Turcu, iar capitanul CFR-ului, Vasile Jula, a adus trei puncte nesperate.

CONTESTARE. Prestatia arbitrului Alexandru Tudor a starnit mania conducatorilor constanteni, in frunte cu patronul Gheorghe Bosanceanu. "Tudor a facut praf meciul in a doua repriza, din cauza lui am pierdut! Pe langa memoriul pe care il vom face la Federatie, vom trimite o caseta video si la FIFA", a declarat armatorul imediat dupa meci.

SATISFACTIE. Antrenorul Clujului, Dorinel Munteanu, care a fost si cel mai bun jucator al CFR-ului, s-a aratat foarte multumit: "Sunt trei puncte foarte importante. Le-am obtinut dupa un meci de lupta, in fata unei echipe foarte bune, care in ultimele doua meciuri a acumulat sase puncte. Ma bucur pentru succesul echipei si pentru daruirea de care a dat dovada".

PONDERAT
"Mi se pare un rezultat nedrept, dar in fotbal se mai intampla si lucruri de acest fel. Dupa o repriza mai buna a adversarilor, echipa noastra a jucat mult mai bine, dar poate ca am fost si dezavantajati de arbitraj" - Lucian Marinof, antrenor Farul

VOR ANTRENOR STRAIN
Dezamagit de prestatia jucatorilor, dar si de instabilitatea bancii tehnice, Gheorghe Bosanceanu a dezvaluit ca, din retur, Farul Constanta va fi pregatita de un antrenor strain. "Pana acum, la echipa au fost numai mercenari, chiar si antrenorii secunzi sau cei cu portarii. Acestia sunt tehnicieni care, atunci cand se supara, isi iau calabalacul si pleaca", a spus Bosanceanu. In consecinta, patronul gruparii de pe Litoral intentioneaza sa apeleze la un tehnician din strainatate, "care sa aduca o alta mentalitate si mai mult profesionalism la echipa". Bosanceanu a dezvaluit ca omul care se ocupa de aceasta problema este presedintele de onoare al Farului, Mario Lefkaridis, membru important in structurile UEFA si lider al Federatiei din Cipru. "Nu a fost absolut nimic adevarat in legatura cu posibila venire a lui Gianluca Vialli. In acea perioada eu eram pe mare, pe o nava, nu am avut cunostinta de acest lucru, insa consider ca a fost o gluma buna. Totusi, va fi vorba despre un antrenor strain", a declarat Bosanceanu.
×
Subiecte în articol: sport