x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Farul - Dinamo 1-1 / Egalul nimănui

Farul - Dinamo 1-1 / Egalul nimănui

08 Iun 2007   •   00:00
Farul - Dinamo 1-1 /  Egalul nimănui

Aflaţi intr-o situaţie delicată, elevii lui Basarab Panduru n-au izbutit să-şi treacă in cont cele trei puncte, in vreme ce Dinamo a părut in scădere de turaţie după victoriile din deplasare cu Steaua şi Rapid, "cainii" acuzand la final arbitrajul.

Marşul triumfal al lui Dinamo către cucerirea titlului de campioană s-a poticnit la Constanţa, unde trupa lui Rednic nu şi-a mai găsit cadenţa din etapele anterioare, bucureştenii fiind nevoiţi să se mulţumească doar cu un singur punct.

NEMULŢUMIŢI. Deşi la pauză au intrat la vestiare intr-un avantaj semnat perfect in prelungirile primei reprize de Dănciulescu, "alb-roşiii" s-au văzut egalaţi in minutul 66 de "răzvrătitul" Todoran, cel căruia Panduru nu voia să-i mai permită accesul in autocarul Farului după meciul de la Targu-Jiu. Pană la final, cei care au trecut pe langă victorie au fost tot dinamoviştii, dar scorul a rămas neschimbat, prilej pentru antrenorul gazdelor de a se umfla puţin in pene la conferinţa de presă. De cealaltă parte, bucureştenii au acuzat prestaţia arbitrului Tiberiu Lajos. "Arbitrajul a fost din nou foarte slab. Practic, Lajos nu ne-a lăsat să jucăm, a fluierat absolut tot, din dorinţa de a nu scăpa meciul din mană. Nu a ştiut să arbitreze in spiritul jocului. Cred că acest arbitru este ultimul care mai face parte din cooperativă", a spus la final acţionarul Vasile Turcu. De partea cealaltă, patronul constănţenilor, Gheorghe Bosanceanu, a afirmat că punctul cucerit aseară nu are nici o valoare, dacă Farul nu trece de Jiul in etapa din week-end.

COMOŢIE
In minutul 35, Radu Ştefan a fost prins intr-un clinci, alături de un adversar şi coechipierul său Bogdan Lobonţ, la capătul căruia fundaşul dinamovist a căzut inconştient pe gazon. După cateva minute de ingrijiri, jucătorul şi-a revenit şi a fost transportat la spital, unde testele n-au scos in evidenţă nimic grav. Conform imaginilor, şocul a venit de la o lovitură involuntară cu cotul in cap de la propriul portar, Bogdan Lobonţ.

×
Subiecte în articol: sport