x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC Arges - CFR Cluj 0-1 / Anton Helesteanu, gafeur de profesie

FC Arges - CFR Cluj 0-1 / Anton Helesteanu, gafeur de profesie

de Andrei Nicolescu    |    03 Apr 2006   •   00:00
FC Arges  -  CFR Cluj 0-1 / Anton Helesteanu, gafeur de profesie

Un meci echilibrat a fost decis de o decizie stupida a arbitrului de centru, ieseanul Anton Helesteanu, care a dictat un penalty inexistent pentru CFR Cluj in prelungirile primei reprize.

Un meci echilibrat a fost decis de o decizie stupida a arbitrului de centru, ieseanul Anton Helesteanu (foto), care a dictat un penalty inexistent pentru CFR Cluj in prelungirile primei reprize. In partida de sambata, de la Mioveni, Helesteanu abia revenise in Divizia A dupa ce fusese suspendat si retrogradat.

SCANDAL. Finalul intalnirii l-a gasit pe antrenorul pitestenilor, Sorin Cartu, in pragul unei crize de nervi. Furios, tehnicianul a smuls microfonul unui reporter si a alergat inspre centralul ie-sean, strigand: "El e eroul meciului, el sa va dea declaratii. Ba, de ce nu dai declaratii, ca tu ai fost eroul meciului!". Dupa ce a vizionat reluare fazei care a condus la dictarea loviturii de la 11 metri, presedintele Argesului, Viorel Ilinca, a spus: "Nici vorba de penalty. Chita nici nu l-a atins pe Florin Dan!". Cartu n-a participat la conferinta de presa, dar a acordat totusi o declaratie dupa meci: "A fost viciere clara de rezultat. Helesteanu a venit cu tema!".

×
Subiecte în articol: sport