x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC BRAŞOV – RAPID 0-0 ● Răzvan a dat şah etern

FC BRAŞOV – RAPID 0-0 ● Răzvan a dat şah etern

23 Sep 2008   •   00:00

Actuala echipă a lui Răzvan Lucescu a remizat cu fosta echipă a lui Răzvan Lucescu. Din minutul 70, gazdele au evoluat cu un om în minus, Ilyeş fiind eliminat direct.



Actuala echipă a lui Răzvan Lucescu a remizat cu fosta echipă a lui Răzvan Lucescu. Din minutul 70, gazdele au evoluat cu un om în minus, Ilyeş fiind eliminat direct.

Giuleştenii au ajuns ieri la cea de-a treia partidă consecutivă fără victorie şi scaunul portughezului Jose Peseiro continuă să se clatine serios. Deşi a beneficiat peste 20 de minute de avantaj numeric, după ce Robert Ilyeş l-a atacat dur pe nigerianul Adefemi, Rapid nu a reuşit să se apropie periculos de poarta lui Stelea, demonstrând aceeaşi sterilitate alarmantă. Braşovenii nu au avut nici o problemă în a ţine jocul departe de propria poartă în faţa unui adversar pierdut ca de obicei în dantelăriile inofensive. Cele mai mari ocazii ale meciului au aparţinut braşovenilor, Dorel Zaharia şi, mai ales, Robert Ilyeş ratând ocazii imense.

Motive

Surprinzător, în ciuda avantajului numeric şi a arbitrajului impecabil, directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, a dat vina pe centralul Istvan Kovacs: “Nu am fi câştigat nici dacă aveam doi-trei jucători în plus pe teren. Am fost arbitraţi şmechereşte şi nu pot să comentez mai mult. S-au acordat mult prea uşor lovituri libere pentru FC Braşov”.  

Ioan Andone, în Giuleşti?

Fostul antrenor al CFR-ului Ioan Andone a urmărit aseară meciul de sub Tâmpa din tribunele stadionului Tineretului, iar zvonurile potrivit cărora conducătorii Rapidului îl au în vizor în cazul demiterii lui Jose Peseiro capătă amploare. Din câte se pare, în ciuda declaraţiilor liderilor clubului de sub Podul Grant, zilele lui Peseiro la cârma giuleştenilor sunt foarte aproape de a se încheia. Andone a evitat să stea în preajma oficialilor rapidişti, fiind însoţit de fiul său şi întreţinându-se doar cu patronul Braşovului, Ioan Neculaie.

×
Subiecte în articol: sport