x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC BRAŞOV – RAPID / Răzvan Lucescu, faţă în faţă cu trecutul

FC BRAŞOV – RAPID / Răzvan Lucescu, faţă în faţă cu trecutul

de Mihai Igirosanu    |    20 Sep 2008   •   00:00
FC BRAŞOV – RAPID / Răzvan Lucescu, faţă în faţă cu trecutul

Cel mai aşteptat meci al rundei se va disputa luni după-amiază, de la ora 17:00, la Braşov, acolo unde tehnicianul gazdelor, Răzvan Lucescu, îşi va înfrunta fosta echipă, Rapid.



Cel mai aşteptat meci al rundei se va disputa luni după-amiază, de la ora 17:00, la Braşov, acolo unde tehnicianul gazdelor, Răzvan Lucescu, îşi va înfrunta fosta echipă, Rapid.

Antrenorul echipei de sub Tîmpa a preferat un discurs ponderat înaintea confruntării cu formaţia pe care a dus-o pînă în sferturile de finală ale Cupei UEFA. "Chiar nu privesc acest meci ca pe un meci al orgoliilor. Am fost jucător, conducător, antrenor la clubul Rapid şi nu pot să uit că am făcut parte din acel grup care a realizat cel mai frumos an din istoria Rapidului. Nu pot să nu îmi amintesc nopţile petrecute cu băieţii după meciurile cu Feyenoord, Herta Berlin sau Doneţk şi nici noaptea din sfertul unic de finală cu Steaua sau ce am trăit la Timişoara, poate şi pentru că ştiam că apoi o să plec. De asemenea, e în mintea mea şi acea noapte de după meciul cu FC Argeş, cînd George Copos m-a demis şi a revenit a doua zi asupra deciziei, la presiunea suporterilor din Giuleşti. Am multe, foarte multe amintiri la această echipă şi vor rămîne pe viaţă în sufletul meu", a declarat Răzvan Lucescu.

"Rapid e Într-un moment delicat"

Tehnicianul braşovean a afirmat că tot ce simte înaintea partidei cu Rapid este ambiţia foarte mare de a cîştiga. "Normal că, fiind un tip ambiţios, îmi doresc să cîştig mereu, şi deci şi meciul cu Rapidul, dar ştiu că nu ne va fi uşor şi că trebuie să fim conştienţi de acest lucru. Rapidul e într-un moment delicat, situaţie în care a ajuns mai repede decît se aştepta. În aceste condiţii, normal că va veni la Braşov luînd în calcul numai victoria, însă şi noi gîndim la fel. Ne-am propus ca stadionul nostru să fie un teren imposibil pentru orice adversar. Îmi doresc enorm să cîştigăm şi acest meci acasă şi am încredere în băieţi, ca de fiecare dată", a mai spus Lucescu. Preşedintele braşovenilor este Dinu Gheorghe, fost conducător în Giuleşti.

×
Subiecte în articol: sport