x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC PORTO – FENERBAHCE 3-1/ Cristian Săpunaru a dat o pasă de gol

FC PORTO – FENERBAHCE 3-1/ Cristian Săpunaru a dat o pasă de gol

de Marius Mihalcea    |    19 Sep 2008   •   00:00

Fostul jucător al Rapidului a fost integralist în meciul cîştigat de echipa sa şi a fost coautor la ultima reuşită a lui Porto.



Fostul jucător al Rapidului a fost integralist în meciul cîştigat de echipa sa şi a fost coautor la ultima reuşită a lui Porto.
Cristian Săpunaru, care a fost sancţionat cu un cartonaş galben în repriza secundă, a avut un start de partidă oarecum ezitant, dar pe măsura trecerii timpului a dovedit că-l poate face uitat pe Bosingwa, plecat în această vară la Chelsea. Pînă să-şi repare din mers erorile de plasament şi de execuţie, fundaşul dreapta român le-a făcut însă cadou turcilor golul lor de onoare, Guiza fructificînd pasa lui Uhgur Boral, care trecuse cu uşurinţă de ex-rapidist.

Noroc însă cu reuşitele lui Lisandro ('11) şi Lucho Gonzalez ('15) din debutul partidei, prin care campioana Portugaliei îşi asigurase deja un avantaj semnificativ. Apoi, pe fondul unui joc din ce în ce mai bun, Săpunaru a ieşit cu adevărat la rampă în ultimul minut al meciului, cînd a contribuit decisiv la golul înscris de nou-intratul Lino, servindu-l cu o pasă de fineţe.

×
Subiecte în articol: sport