x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC Sevilla - Iubire de nou nascut

FC Sevilla - Iubire de nou nascut

de Mihai Igirosanu    |    21 Dec 2006   •   00:00
FC Sevilla - Iubire de nou nascut

Viitoarea adversara a Stelei din "16-imile" Cupei UEFA, FC Sevilla, traverseaza o perioada exceptionala din punct de vedere al rezultatelor, al castigurilor financiare, dar si al imaginii in randul suporterilor.

Profit urias. Viitoarea adversara a Stelei din "16-imile" Cupei UEFA, FC Sevilla, traverseaza o perioada exceptionala din punct de vedere al rezultatelor, al castigurilor financiare, dar si al imaginii in randul suporterilor.

Detinatoare a Cupei UEFA, candidata certa la titul in Spania si posesoarea celui mai spectaculos joc din Primera Division, echipa andaluza a declansat o adevarata isterie in randul suporterilor.

INEDIT. Unul dintre fanii inraiti i-a confectionat copilului nou-nascut un abonament de "socios", in valoare de 15 euro, pentru tot acest sezon, pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan. In varsta de doar 10 luni, micutul Javier De Prado Rodriguez a devenit abonatul cu numarul 44.367, dar si cel mai tanar "socios" al echipei pregatite de cel mai in voga antrenor iberic al momentului, Juande Ramos.

CASTIGURI. Presedintele Sevillei, Jose Maria del Nido, reales ieri in functie, a dezvaluit ca gruparea pe care o conduce a realizat un profit de aproape 30 de milioane de euro pentru anul competitional 2005-2006. Pentru perioada 2006-2007, conducerea clubului spaniol anticipeaza ca Sevilla va cheltui in jur de 64,5 milioane de euro, in timp ce la club vor intra cam aceiasi bani. Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a plecat ieri la Sevilla pentru a urmari meciul sustinut aseara de andaluzi, acasa, cu Deportivo La Coruña.

×
Subiecte în articol: sport