x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fc Timişoara: "Obiectivul îi sperie pe antrenori"

Fc Timişoara: "Obiectivul îi sperie pe antrenori"

28 Iun 2009   •   00:00

Preşedintele clubului FC Timişoara, Marian Iancu, a apreciat ieri că negocierile pentru numirea unui nou antrenor au intrat în impas, deoarece unii tehnicieni sunt speriaţi de obiectivele impuse de gruparea pe care o conduce.



"Antrenorii străini nu pot garanta cunoaşterea echipei în patru săptămâni, răstimpul care ne desparte de primul meci din preliminariile Champions League. Din acest motiv nu au avansat tratativele cu Lothar Matthaus şi Jacky Mathijssen. Pe de altă parte, reacţia negativă a suporterilor m-a făcut să opresc negocierile cu Dorinel Munteanu.

Obiectivul de cupe europene îi sperie pe antrenori. În momentul acesta, înclin către un antrenor român, deşi mergem pe ambele direcţii, România şi străinătate", a declarat Iancu ieri într-o intervenţie la Radio Timişoara. Marian Iancu a mai precizat că noul tehnician va găsi o echipă deja formată.

"Nu vom face prea multe transferuri. Vom aduce unii jucători care au evoluat în retur la Gloria Buzău, precum Mera sau Mansour, dar numele exacte vor fi decise de viitorul antrenor", a spus Iancu. Timişorenii se reunesc luni, 29 iunie, iar la 28/29 iulie vor juca în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

×
Subiecte în articol: sport