x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC TIMIŞOARA – PARTIZAN 1-2 / Alexa este pus la zid de Iancu

FC TIMIŞOARA – PARTIZAN 1-2 / Alexa este pus la zid de Iancu

de Marius Mihalcea    |    20 Sep 2008   •   00:00
FC TIMIŞOARA – PARTIZAN 1-2 / Alexa este pus la zid de Iancu

În contradicţie cu antrenorul Duşan Uhrin jr., care a spus despre Alexa şi despre Magera că au fost singurii care s-au ridicat cît de cît la nivelul pretenţiilor, Marian Iancu l-a desfiinţat pe căpitanul echipei.



În contradicţie cu antrenorul Duşan Uhrin jr., care a spus despre Alexa şi despre Magera că au fost singurii care s-au ridicat cît de cît la nivelul pretenţiilor, Marian Iancu l-a desfiinţat pe căpitanul echipei.

Marian Iancu nu a mai ajuns la meciul cu Partizan, aşa cum promisese, dar acest lucru nu l-a împiedicat pe încă deţinătorul pachetului majoritar de acţiuni al clubului să-i critice aspru pe jucători. "Îmi pare rău că nu am jucat cu AC Milan. Este o lipsă de autoritate la echipă. Toţi jucătorii au fost indisciplinaţi, dar singurul care este vinovat este Dan Alexa. El încearcă să facă pe conducătorul de joc din teren, dar nu ştiu de ce face asta dacă nu se pricepe deloc! I-am mai spus lui Alexa că nu poate să joace play-maker, fiindcă îl distruge şi pe cel de lîngă el. Acum l-a distrus pe Magera, care a stat tot meciul în spatele lui. Domnul Alexa o să stea de acum pe banca de rezerve, dacă nu înţelege care e rolul său în teren. Tender va intra sigur în ei. Jucătorii dacă ştiau că Tender e în tribune şi au evoluat aşa, e foarte grav. Dacă nu îl vor respecta pe patron, vor avea probleme", a spus ieri Iancu la sport.ro. Tehnicianul bănăţenilor şi-a pus şi el elevii la zid, nu însă şi pe căpitanul Alexa. "Am început bine, dar după 1-0 ne-am retras în apărare, de neînţeles, iar la faultul inutil al lui Sretenovic a început dezastrul. Am fost fricoşi. Alexa şi Magera au fost singurii care au jucat ceva, în rest, nimeni. Mai avem şanse, trebuie să batem cu 2-0, dar ne aşteaptă un meci foarte greu la Belgrad", a spus Duşan Uhrin jr.

Tender nu e supărat

Prezent iarăşi în tribune la un meci al lui Poli, după foarte mult timp, Ovidiu Tender, care a fost însoţit de unul dintre fiii săi, a pus eşecul înregistrat de bănăţeni pe seama ghinionului. "Partizan Belgrad nu este o echipă mare, dar şansa îşi spune cuvîntul, ăsta e fotbalul. Echipa a jucat bine, nu sînt dezamăgit, doar trist că am pierdut. Putem recupera diferenţa la Belgrad şi ne putem califica", a spus Tender, cel care va prelua în scurt timp, împreună cu CJ Timiş, controlul asupra clubului "viola". În schimb, Dan Alexa nu-şi face prea multe iluzii: "Acest 1-2 este un rezultat care ne lasă foarte puţine şanse de calificare, dar, atît timp cît nu este totul pierdut, vom merge la Belgrad să luptăm, pentru că în fotbal orice este posibil, au mai fost răsturnări de scor spactaculoase".

Naşu’ a făcut memoriu

Declaraţiile calomnioase ale lui Marian Iancu la adresa preşedintelui FRF nu au rămas fără urmări. Mircea Sandu a depus ieri un memoriu la Comisia de Disciplină împotriva patronului lui FC Timişoara. "Menţionăm că, prin această sesizare, nu intenţionăm tragerea la răspundere a clubului timişorean, deoarece jucătorii şi staff-ul tehnic nu pot fi privaţi de rezultatele obţinute ca urmare a unor acţiuni neregulamentare ale unei persoane din conducerea clubului", se precizează într-un comunicat postat pe site-ul oficial al FRF. După ce echipa sa a fost depunctată cu şase puncte în urma deciziei FIFA în cazul palmaresului clubului, Iancu a spus despre şeful FRF că "se află în fruntea unui organism mafiot, o şleahtă de care trebuie să scăpăm, pentru că fotbalul nu se termină la Mircea Sandu".

×
Subiecte în articol: sport iancu