x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Federaţia Iraniană de fotbal felicită, din greşeală, Israelul de Anul Noul

Federaţia Iraniană de fotbal felicită, din greşeală, Israelul de Anul Noul

02 Ian 2010   •   00:00

Federaţia Iraniană de Fotbal (FIF) a trimis din greşeală un mesaj de felicitări de Anul Nou colegilor de breaslă din Israel, relatează sâmbătă postul de televiziune al-Arabiya. Fotbaliştii israelieni au răspuns mesajului iranian cu felicitări şi urări de bine tuturor oamenilor buni din Iran.



Mohammed Ali Ardebili, şeful secţiei de relaţii externe a FIF, a declarat că a trimis o scrisoare de felicitare tuturor federaţiilor de fotbal din lume, dar că nu intenţiona să trimită vreun mesaj Asociaţiei Fotbaliştilor Israelieni.

Postul de radio al Armatei israeliene a reuşit să ia legătura cu Ardebili şi să-i solicite un comentariu în legătură cu mesajul trimis. "Este un mesaj de felicitare trimis întregii lumi. Dacă vorbiţi din Israel nu pot continua convorbirea. A fost comisă o eroare, o eroare", a declarat Ardebili, citat de al-Arabiya.

Asociaţia Fotbaliştilor Israelieni (AFI) a primit cu surpriză mesajul iranian, dar nu a ezitat să trimită un răspuns. "Vă mulţumim pentru felicitările trimise cu ocazia Anului Nou şi le dorim tuturor oamenilor buni din Iran un An Nou Fericit şi un an plin de succese fotbalistice", este răspunsul trimis de Gil Levanoni, purtătorul de cuvânt al AFI.

×
Subiecte în articol: sport