x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Federația Română de Rugby a decis ca Finalele SuperLigii să se joace fără spectatori

Federația Română de Rugby a decis ca Finalele SuperLigii să se joace fără spectatori

13 Oct 2021   •   19:30
Federația Română de Rugby a decis ca Finalele SuperLigii să se joace fără spectatori
Sursa foto: Picasa

Având în vedere evoluția îngrijorătoare a situației sanitare din București din ultimele zile, Biroul Federal al Federației Române de Rugby a decis miercuri ca finalele SuperLigii, programate în acest weekend pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, să se dispute fără spectatori.

Această decizie ține cont și de ratele ridicate de infectare din București, dar și din zonele limitrofe și are ca scop diminuarea riscului epidemiologic în rândul spectatorilor, organizatorilor și al sportivilor.

De asemenea, s-a decis ca cluburile participante în finalele SuperLigii să beneficieze de maxim 30 locuri/echipă, accesul putându-se face în stadion numai cu respectarea prevederilor HG 1090, adică cei vaccinati sau trecuți prin boală.

Spectatorilor care și-au achiziționat bilete pentru Finalele SuperLigii de sâmbătă, 16 octombrie, li se va restitui integral contravaloarea acestora.

“A fost o decizie grea de luat, pe care am tot analizat-o și discutat-o în aceste zile. Pentru rugby, pentru sportivi, prezența spectatorilor era un lucru extraordinar, o motivație în plus, însă, din păcate, trăim aceste vremuri dificile. Este foarte important să prevenim, să fim cât mai precauți și să eliminăm orice risc de infectare atât în rândul suporterilor, cât și al sportivilor. Avem nevoie de jucători valizi pentru meciurile test din noiembrie, încercăm să gestionăm cât mai bine această situație și sperăm ca prin eforturile tuturor să putem să ne revedem în noiembrie, toți, pe stadion.“, a declarat Alin Petrache, președintele FRR.

Accesul jurnaliștilor se va face pe baza de acreditare, respectându-se normele sanitare în vigoare.

(sursa: Mediafax)

×